Antena Meniu Search
x

Video Tenismenul Nick Kyrgios nu se dezminte: S-a plâns arbitrului că nu poate respira pentru că spectatorii fumează marihuana

Jucătorul de tenis Nick Kyrgios nu se dezminte. Cunoscut mai degrabă pentru personalitatea conflictuală decât pentru rezultatele din circuit, Kyrgios a fost iar în centrul atenţiei. De data asta la US Open. S-a plâns arbitrului că nu poate respira pentru că spectatorii fumează marihuana. Avusese nemulţumiri şi la Wimbledon. A acuzat o femeie că e beată şi a cerut să fie evacuată. 

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 21:46

Vezi și

Orice meci în care joacă Nick Kyrgios e memorabil, fără să fie neapărat despre tenis. Ultima găselniţă, mirosul venit din tribune la US Open. I-a spus arbitrului de scaun că nu poate respira din cauza mirosului de marihuana care ar veni din tribune. Iar asta nu-l lasă să joace la adevăratul potenţial. 

Nick Kyrgios, tenismen: Oamenii nu ştiu, dar am probleme mari cu astmul. Când alerg şi mă chinui, deja, să respir, (n.r. mirosul de marijuana) nu este ceva ce mi-aş dori să inhalez. 

Vehemenţa australianului l-a convins pe arbitru. Acesta le-a reamintit apoi spectatorilor că nu au voie să fumeze în tribune. În acelaşi meci, şi-a pierdut cumpătul şi a înjurat chiar oamenii din propria lojă, scuipând spre ei, gest pentru care a fost amendat cu 11 mii de dolari. În ciuda dramelor de pe teren, Kyrgios a reuşit totuşi să câştige meciul contra francezului Benjamin Bonzi, calificându-se în turul trei al turneului. 

Lista incidentelor care-l implică pe Nick Kyrgios e lungă cât întreaga lui carieră

Pe acelaşi subiect

La Wimbledon a cerut ca o spectatoare să fie scoasă de pe teren pentru că ar fi fost "beată criţă". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a spus apoi că de fapt băuse doar două beri şi l-a dat în judecată pe australian. Iar în urmă cu şase ani a stârnit un scandal când a spus pe Twitter că jucătorii au voie să fumeze marihuana în turnee. Un reprezentant al Agenţiei Internaţionale Anti-Doping a ieşit atunci public să-l contrazică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Tenismenul Nick Kyrgios nu se dezminte: S-a plâns arbitrului că nu poate respira pentru că spectatorii fumează marihuana