Antena Meniu Search
x

Thiago Motta, numit oficial noul antrenor al Juventus, până în 2027

Juventus l-a numit oficial pe Thiago Motta în funcția de antrenor, după ce acesta a dus Bologna pe loc de calificare în Liga Campionilor în sezonul recent încheiat. Acest lucru reprezintă o mare schimbare de direcție din partea bianconerilor, care l-au concediat pe Max Allegri luna trecută, la doar câteva zile după ce a câștigat Coppa Italia.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 21:08

Thiago Motta, numit oficial noul antrenor al Juventus
Thiago Motta, numit oficial noul antrenor al Juventus - Profimedia

Thiago Motta a semnat un contract până în iunie 2027, despre care presa italiană relatează că valorează 3,5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri care ajung la maximum 5 milioane de euro.

Mesajul lui Thiago Motta

„Sunt foarte fericit să încep un nou capitol la cârma unui mare club precum Juventus. Le mulțumesc proprietarilor și conducerii, care pot fi siguri de ambiția mea de a menține steagul Juventus sus și de a mulțumi fanii", a declarat antrenorul pentru site-ul oficial al clubului.

Articolul continuă după reclamă

Tacticianul italo-brazilian a ajuns la final de contract cu Bologna în această lună și a ales să plece pentru o nouă experiență la Torino, relatează Mediafax. El împlinește 42 de ani în luna august și și-a petrecut întreaga carieră de antrenor la nivel de seniori în Italia, venind la Genoa în octombrie 2019 pentru o scurtă perioadă de 10 meciuri, reușind apoi la Spezia și Bologna.

Născut în Brazilia, are cetățenie italiană și a jucat 30 de meciuri pentru Squadra Azzurra, marcând un gol. Cariera sa de jucător a fost relansată la Genoa în 2008, apoi la Inter până în ianuarie 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Sport » Thiago Motta, numit oficial noul antrenor al Juventus, până în 2027