Antena Meniu Search
x

Tottenham - Newcastle, 0-4 în Premier League. Înfrângere dură pentru echipa lui Drăguşin. Fundaşul român a fost rezervă

Tottenham Hotspur, cu fundaşul român Radu Drăguşin rămas pe banca de rezerve, a fost zdrobită în deplasare de Newcastle United, scor 4-0, într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 33-a din Premier League.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 17:51

Tottenham a început bine, dar Newcastle s-a retras şi a marcat două goluri în 95 de secunde, prin Alexander Isak (minutul 30) şi Anthony Gordon (32). Isak a reuşit dubla în minutul 51 şi are 15 goluri în acest sezon de Premier League. Fundaşul Fabian Schaer a închis tabela în minutul 87.

Tottenham, în luptă pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, a coborât pe poziţia a cincea clasamentului, cu 60 puncte, câte are şi Aston Villa, ce este pe locul 4, cu un golaveraj mai bun. Aston Villa va juca duminică pe terenul lui Arsenal Londra, care este lider, cu 71 de puncte. "Tunarii" sunt urmaţi de Liverpool, 71 de puncte, şi Manchester City, 70 de puncte.

Newcastle, cu 50 de puncte, a urcat provizoriu pe locul 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Tottenham - Newcastle, 0-4 în Premier League. Înfrângere dură pentru echipa lui Drăguşin. Fundaşul român a fost rezervă