Antena Meniu Search
x

Trent Alexander-Arnold de la Liverpool, hărţuit de o femeie: îl caută şi acasă, şi la telefon. Fotbalistul ar fi angajat un detectiv privat

Cotidianul The Sun scrie că internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este ţinta unei femei care îl hărţuieşte cu scrisori şi conţinut obscen. Situaţia ar dura de cel puţin un an, ceea ce l-a obligat pe jucătorul lui Liverpool să ia măsuri drastice pentru a-şi proteja intimitatea.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 15:36

Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold, hărţuit de o femeie - Profimedia

"Hărţuitoarea" ar fi vizitat în mai multe rânduri centrul de antrenament al lui Liverpool, precum şi casa jucătorului şi alte locuri pe care acesta le frecventează în afara activităţilor sale sportive. De asemenea, ea a obţinut numărul său personal de telefon, pe care jucătorul a fost nevoit să îl schimbe.

Trent Alexander-Arnold ar fi angajat un detectiv privat

Nu se precizează dacă aceste fapte au făcut obiectul unei anchete a poliţie, dar jucătorul ar fi angajat un detectiv privat, relatează news.ro.

"Această femeie îl teroriza pe el şi familia sa (...) sunându-l în mod constant şi trimiţându-i conţinut obscen la domiciliu. El face tot ce poate pentru a se asigura că nu-i afectează performanţele de pe teren", a declarat o sursă din anturajul jucătorului, citată de The Sun.

În acest sezon, Trent Alexander-Arnold a jucat 29 de meciuri (2 goluri, 10 pase decisive) în toate competiţiile pentru Liverpool. El a ratat meciurile cu Brentford şi Luton, la 17 şi 21 februarie, din cauza unei accidentări la genunchi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Sport » Trent Alexander-Arnold de la Liverpool, hărţuit de o femeie: îl caută şi acasă, şi la telefon. Fotbalistul ar fi angajat un detectiv privat