Salturile cu trotineta, tot mai populare printre tinerii români
I-aţi văzut cu siguranţă prin parcuri, făcând scheme complicate sau chiar pe trotuare, în timp ce trec în viteză, cu scântei de roţi. Sunt copiii şi adolescenţii care au lăsat jocurile pe calculator şi gadgeturile pentru trotinete.
I-aţi văzut cu siguranţă prin parcuri, făcând scheme complicate sau chiar pe trotuare, în timp ce trec în viteză, cu scântei de roţi. Sunt copiii şi adolescenţii care au lăsat jocurile pe calculator şi gadgeturile pentru trotinete. După biciclete şi role, noul sport face furori printre cei mici şi cei mari.
E nevoie doar de o cască, o pereche de genunchiere şi, eventual, de cotiere. Şi, în ciuda faptului că a apărut relativ recent, noul sport şi-a câştigat rapid adepţii. Tinerii ştiu deja pe de rost schemele clasice. Acum le afişează pe cele mai complicate.
De cele mai multe ori, par să fie în competiţie. De fapt, nu e chiar aşa. Cei mai mulţi se ajută între ei, în gaşcă. Nici limite de vârstă nu există.
Cât costă o trotinetă
Acest sport este unul extrem de costisitor! Şi atunci negocierile cu părinţii au fost unele destul de dure. Asta pentru că o trotinetă profesională poate să coste chiar şi 3000 de lei.
Cele mai ieftine sunt trotinetele freestyle pentru juniori. Costă 500 de lei. Dar preţul creşte în funcţie de. performanţele promise. Cele pentru adulţi pornesc de la 1000 de lei.
Salturile cu trotinetele au început să fie iubite de adolescenţi încă din 2008, însă, cu fiecare an pasiunea pentru acest sport prinde şi mai mult contur.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰