Antena Meniu Search
x

UEFA, cadou pentru fanii fotbalului. Ce facilitate oferă pe timpul crizei de Covid-19

UEFA le pune la dispoziție gratis platforma UEFA.TV fanilor fotbalului din întreaga lumea. Decizia vine în contextul în care aproape toate campionatele sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 24.03.2020, 18:36

Logo UEFA
UEFA, cadou pentru fanii fotbalului. Ce facilitate oferă pe timpul crizei de Covid-19 - DPA Images / Jamie Gardner via hepta
  • UEFA le pune la dispoziție gratis fanilor platforma UEFA.TV
  • Se vor oferi meciuri clasice din Liga Campionilor sau Europa League
  • Doar în Belarus se mai joacă fotbal pe timpul crizei de Covid-19

UEFA le pune la dispoziție gratis platforma UEFA.TV fanilor fotbalului din întreaga lume. Decizia vine în contextul în care aproape toate campionatele sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, fanii pot urmări cele mai memorabile partide din istoria celor mai importante competiții europene: Campionatul European, Liga Campionilor și Europa League.

UEFA.TV pune la dispoziție meciuri clasice pentru fani

În fiecare marți și miercuri se vor oferi meciuri clasice din Liga Campionilor. Joi sunt partidele din Europa League. De asemenea, se pot urmări partide de fotbal feminin din Liga Campionilor sau Campionatul European, ce vor fi difuzate zilnic.

Pe acelaşi subiect

UEFA.TV este disponibilă fanilor pe orice platformă, fie că utilizatorii au telefoane cu sistem de operare Android sau IOS. Tot ce trebuie să facă este să descarce aplicația din Google Play sau App Store și să își facă un cont.

Un singur campionat din Europa se mai joacă

Pandemia de coronavirus a oprit fotbalul din Europa și din lume, dar există o excepție. Campionatul din Belarus încă se mai joacă, asta în condițiile în care și acolo sunt 81 de cazuri de Covid-19.

UEFA a amânat, de asemenea, și Campionatul European pentru anul 2021. Toate campionatele de pe continent ar trebui să se încheie pe 30 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » UEFA, cadou pentru fanii fotbalului. Ce facilitate oferă pe timpul crizei de Covid-19