Antena Meniu Search
x

Dinamo a luat CUPA LIGII, după ce a învins Poli Timişoara cu un scor de 2-0

Echipa Dinamo a câştigat Cupa Ligii după ce a învins Poli Timişoara cu scorul de 2-0 pe Arena Naţională, informează News.ro

Echipa Dinamo a câştigat Cupa Ligii după ce a învins Poli Timişoara cu scorul de 2-0 pe Arena Naţională, informează News.ro

Echipa Dinamo a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Poli Timişoara.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 şi 26.

În minutul 34, Rivaldinho a trimis mingea în poarta timişorenilor, însă golul a fost anulat eronat pentru ofsaid. Şi în minutul 38 dinamoviştii au avut un gol anulat eronat pentru ofsaid, o reuşită a lui Mahlangu.

La acest meci nu s-a acordat niciun cartonaş galben. La partida de pe Arena Naţională au asistat 12.272 de spectatori, dintre care aproximativ 30 de fani timişoreni.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu bannerul "Mulţumim frumos pentru susţinerea necondiţionată", iar suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au răspuns cu bannerul "Şi noi pentru dăruirea de care aţi dat dovadă".

Lovitura de începere a fost dată de o fetiţă de la casa de copii. Nemec a înscris al doilea gol în minutul 26.

Cele două formaţii au evoluat în următoarele formule:

Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palici – Hanca, Rivaldinho, D. Nistor – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Poli Timişoara: Curileac – Haruţ, Şeroni, Bocşan, Novak – Artean, Ignea – Al. Popovici, Bîrnoi, Fucek – Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Ciprian Danşa, Daniel Mitruţi (asistenţi) - George Găman (rezervă).

Observatori: Eduard Alexandru, Alexandru Deaconu.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Dinamo a luat CUPA LIGII, după ce a învins Poli Timişoara cu un scor de 2-0