Antena Meniu Search
x

Victorie pentru Simona Halep la Beijing! Românca a învins-o pe americana Riske şi s-a calificat în turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită doi, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing,

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită doi, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6.381.679 dolari, trecând în runda inaugurală de sportiva americană Alison Riske, numărul 51 mondial, scor 6-3, 3-6, 6-2, informează News.ro

Meciul a durat două ore şi 13 minute.

Halep a revenit de la 1-3 şi s-a impus cu 6-3 în primul set, în care românca a făcut break de două ori şi americanca o dată.

În setul doi, Riske a reuşit un break şi s-a impus cu 6-3, după ce a condus-o pe Halep cu 3-0 şi 4-1. La 4-1 pentru Riske, Andrei Pavel a sfătuit-o pe Halep să aibă răbdare, să construiască fiecare punct şi să încerce să o scoată din ritm pe americancă. Românca a câştigat apoi încă două game-uri, dar a pierdut setul.

În setul decisiv Halep a primit din nou sfaturi din partea lui Pavel şi s-a impus cu 6-2, după ce a făcut break de trei ori.

Halep o va întâlni în turul doi pe câştigătoarea meciului dintre sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, locul 28 WTA, şi jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, numărul 85 mondial şi beneficiară a unui wild card.

Sâmbătă s-a calificat în turul doi la Beijing şi Sorana Cîrstea, locul 46 WTA, care a trecut în runda inaugurală de sportiva germană Mona Barthel, locul 49 mondial, scor 7-6 (4), 6-1, într-o oră şi 23 de minute. În runda următoare, Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre americanca Sloane Stephens, locul 17 mondial şi favorită 15, şi o jucătoare venită din calificări.

Calificarea în turul doi la Beijing este recompensată cu 34.744 de dolari şi 65 de puncte.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Victorie pentru Simona Halep la Beijing! Românca a învins-o pe americana Riske şi s-a calificat în turul doi