Antena Meniu Search
x

VIDEO. Intrarea violentă care i-ar fi putut încheia cariera lui Messi. Argentinianul, tăvălit serios în partida cu Venezuela

Lionel Messi a revenit în tricoul naţionalei Argentinei, după ce a câştigat Copa America în vară, însă a fost la un pas de a suferi o accidentare dură în meciul cu Venezuela din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 10:01

Lionel Messi, primind îngrijiri medicale în meciul Argentinei cu Venezuela
Lionel Messi a primit îngrijiri medicale pentru patru minute, după ce a fost lovit de un jucător din Venezuela - Profimedia
  • Argentina s-a impus cu 3-1 în Venezuela şi este pe locul 2 în grupa de calificare la Campionatul Mondial de fotbal.

Venezuela şi Argentina s-au înfruntat în etapa a VII-a din preliminariile sud-americane. Cu aproximativ 15 minute înainte de finalul primei reprize, Adrian Martinez, fotbalist care, culmea, abia intrase pe teren în naţionala Venezuelei, a avut o intervenţie brutală asupra lui Messi.

Martinez l-a lovit pe Messi cu talpa direct pe genunchi, iar starul argentinian s-a zvârcolit în durere. Messi a avut nevoie de circa patru minute de îngrijiri medicale, dar şi mult noroc, el reuşind să-şi revină în urma loviturii încasate şi să ducă partida la bun sfârşit.

Totuşi, specialiştii de la Marca susţin că argentinianul chiar a avut mare noroc, lovitura încasată fiind una care i-ar fi putut pune capăt carierei, mai ales că Messi nu mai este nici el chiar tânăr, având deja 34 de ani.

Argentina s-a impus în Venezuela şi este pe locul 2 în grupa de calificare la Campionatul Mondial de fotbal

Pe acelaşi subiect

Mai mult, s-a spus că lovitura lui Martinez a fost cea mai dură încasată de Messi în întreaga carieră, existând chiar voci care au susţinut că lovitura a fost una nu doar de cartonaş roşu ci chiar de condamnare la închisoare.

Deşi a rezistat pe teren până la sfârşitul partidei, Messi s-a resimţit în urma loviturii încasate şi a fost extrem de timid pe teren, astfel că a fost nevoie să iasă la rampă fotbalişti ca Lautaro Martinez, Joaquin Correa, Angel Correa sau Lo Celso, pentru ca Argentina să se impună, cu 3-1.

Argentina este pe locul 2 în grupa de calificare la Campionatul Mondial, la şase puncte în urma Braziliei, dar argentinienii nu-şi fac griji în condiţiile în care primele patru clasate merg direct la turneul final, iar echipa de pe locul 5 merge la baraj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » VIDEO. Intrarea violentă care i-ar fi putut încheia cariera lui Messi. Argentinianul, tăvălit serios în partida cu Venezuela