Antena Meniu Search
x

Messi va semna cu PSG: starul argentinian, aşteptat la vizita medicală. Ce salariu îi oferă şeicii

Lionel Messi şi-a găsit echipă după despărţirea de Barcelona. Starul argentinian va semna un contract pe două sezoane cu PSG, informează BBC.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 14:27

Messi va semna cu PSG: contract pe două sezoane şi salariu de 35 de milioane de euro. Starul argentinian, aşteptat la vizita medicală
- Profimedia

Lionel Messi este aşteptat la vizita medicală, iar după ce va trece de testele medicale va semna înţelegerea cu echipa din Paris. "Totul este confirmat, Messi va fi noul jucător al lui PSG", a declarat jurnalistul Guillem Balague pentur BBC Radio 5.

Potrivit presei franceze, Messi va avea un salariu anual între 30 şi 35 de milioane de euro. Impresarul starului argentinian a confirmat mutarea la PSG. După ce mutarea se va concretiza, Messi va deveni al patrulea mare transfer realizat de PSG fără ca clubul din Franţa să plătească sumă de transfer. Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos şi Gianluigi Donnarumma au ajuns în această vară la clubul din Ligue 1, fără ca francezii să plătească vreo sumă de transfer.

Messi pleacă de la Barcelona după 21 de ani

Lionel Messi o părăseşte pe Barcelona după 21 de ani. Clubul catalan l-a luat pe Messi pe vremea când aceasta era doar un copil, avea 13 ani. Barcelona este singurul club la care Messi a jucat în carieră. Messi a jucat 778 de meciuri pentru Barcelona şi a marcat 672 de goluri. A câştigat de şase ori Balonul de Aur şi a obţinut 35 de trofee alături de clubul catalan.

Despărţirea dintre cele două părţi l-a luat prin surprindere pe starul argentinian. Messi se afla în vacanţă atunci când clubul catalan a făcut anunţul. Messi a plecat din lacrimi de la Barcelona şi a spus că "acesta nu este un 'adio', este un 'pe curând'!". Messi a fost chiar de acord cu reducerea salariului său de la Barcelona cu 50%, dar chiar şi aşa salariul său era mult prea mare decât limita maxim admisă de Liga de Fotbal Profesionistă din Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Messi va semna cu PSG: starul argentinian, aşteptat la vizita medicală. Ce salariu îi oferă şeicii