Antena Meniu Search
x

Video Au început înscrierile pentru INOVALIMENT 2022. Sunt acceptate lucrările brevetate sau în curs de brevetare

Au început înscrierile pentru Inovaliment 2022! Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar "INOVALIMENT". Evenimentul va avea loc în perioada 21-25 noiembrie. Ca și la edițiile anterioare, participarea este gratuită. Înscrierile au loc până pe 10 noiembrie 2022, prin completarea unui formular pe inovaliment.ro.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 10:19

Vezi și

Inovația și sustenabilitatea rescriu deja viitorul industriei alimentare, la nivel global. Începând din 2020, INOVALIMENT reunește sute de specialiști, la singurul târg dedicat cercetării și inovării din domeniul alimentar din România.

În bătălia pentru Marele Premiu INOVALIMENT din acest an, cercetătorii trebuie să vină cu soluții viabile pentru rezolvarea problemelor legate de alimentația modernă. Tema ediției din acest an îi provoacă pe cercetători înscriși la Inovaliment să propună "Soluții inovatoare la provocarea mondială de transformare a sistemului alimentar".

Sunt acceptate lucrările brevetate sau în curs de brevetare

INOVALIMENT se adresează tuturor cercetătorilor și specialiștilor din industria alimentară, atât cei din mediul universitar, cât și cei care lucrează în cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări. În cadrul târgului sunt acceptate lucrările brevetate sau în curs de brevetare, indiferent dacă acestea au fost prezentate sau nu și în cadrul altor expoziții, cu excepția brevetelor pentru care s-a realizat transferul tehnologic.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Facultatea de Științele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiinta » Au început înscrierile pentru INOVALIMENT 2022. Sunt acceptate lucrările brevetate sau în curs de brevetare