Antena Meniu Search
x

Video Au fost anunţati câştigătorii singurului târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România

INOVALIMENT, singurul târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România şi-a desemnat câştigătorii. Peste 40 de cercetători şi-au prezentat lucrările științifice din mai multe categorii ce ţin de alimentaţie şi de viitorul ingredientelor inovatoare. La ceremonia de închidere a târgului au fost acordate 4 premii, precum și Premiul Științific Inovaliment 2021. 

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 08:57

Vezi și

Târgul INOVALIMENT a adus în prim plan cele mai noi cercetări care privesc alimentaţia viitorului. Peste 40 de lucrări ştiinţifice au fost analizate de specialiști din mediul universitar și de reprezentanți ai mediului de business din România.

Lăcrămioara Frasineanu,manager de proiect: Au fost o serie de lucrari extrem de interesante motiv pentru care vreau sa va felicit pe toti.

Premiul "INOVALIMENT 2021" a fost câștigat de Mihaela Canalis, doctorand la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din Cluj. Lucrarea sa a avut ca scop îmbunătățirea calității senzoriale a produselor alimentare prin utilizarea de ambalaje active.

Mihaela Canalis: Vă mulţumesc! E o adevarată surpriză, chiar nu mă aşteptam la acest lucru. Vă mulţumesc din suflet, sunt aşa de emoţionată!

Pe acelaşi subiect

Cercetătorii premiaţi la târgul INOVALIMENT

Şi alţi cercetători au fost premiaţi.

Diana Plămadă: Am studiat nutriţia şi dietetica find foarte pasionată de acest subiect şi lucrand cu diferite cazuri de obezitate.

Carmen Bolea: Am participat cu un produs şi anume biscuiti tip apreritiv.

Toţi cei premiaţi sunt acum plecaţi în afară cu burse de studii. Fericiţii câştigători îşi doresc ca după terminarea cursurilor să revină în România, ţara de unde şi-au pornit drumul în cariere de succes.

Mihaela Canalis: Din România am reuşit să ajung aici. Ceea ce înseamnă că se poate şi în Romania.

Evenimentul a fost organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Facultatea de Științele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Educatie » Au fost anunţati câştigătorii singurului târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România