Antena Meniu Search
x

Imaginea din Marea Moartă care ar anunța Sfârșitul Lumii. Specialiștii spun că o profeție biblică s-a împlinit (Video)

O profeție din Biblie care anunță Sfârșitul Lumii așa cum îl vede profetul evreu Ezechiel s-a împlinit, susține un jurnalist israelian care a fotografiat pești în Marea Moartă, scrie Daily Star.

O profeție din Biblie care anunță Sfârșitul Lumii așa cum îl vede profetul evreu Ezechiel s-a împlinit, susține un jurnalist israelian care a fotografiat pești în Marea Moartă, scrie Daily Star.

Ezechiel este personajul principal din Cartea lui Ezechiel din Biblia ebraică, iar una dintre profețiile lui în capitolul care anunță Apocalipsa este descoperirea vieții în Marea Moartă, lucru considerat imposibil din cauza salinității ridicate.

Iată însă că fotojurnalistul israelian Noam Bedein, care documentează de doi ani Marea Moartă, susține că a descoperit viața marină în canale mici din Marea Moartă, scrie Daily Star.

El publică o imagine în care par să se vadă trei pești și susține, de asemenea, că în mare a început să crească vegetație.

Pe acelaşi subiect
O nouă profetie despre Sfârșitul Lumii s-a implinit

Naom Bedein, care lucrează în cadrul proiectului Dead Sea Revival Project/Proiectul de salvare a Mării Moarte, susține că apariția peștilor în apa Mării Moarte demonstrează că apa “nu este moartă”.

Bedein vorbește despre profeția lui Ezechiel, spunând că aceasta s-a împlinit.

În Bibllie stă scris că după distrugerea Sodomei și Gomorei, pământul a devenit un loc pustiit, fiind vorba de locul unde este Marea Moartă acum.

Dar, Ezechiel a prorocit că viața va reveni în acel loc, apa urmând să se umple de pești.

“Dacă veți veni la Marea Moartă, situată la cea mai joasă altitudine de pe pământ, veți vedea că profeția s-a împlinit. Un loc care a fost odată blestemat în vremurile biblice, acum puteți veni aici la Marea Moartă, explorați gropile și vedeți peștii acolo unde apa a scăzut. S-a împlinit astfel profeția lui Ezechiel, care vorbește de un pământ înfloritor și înflorit atunci când Iisus se va întoarce pe Pământ", a declarat Bedein pentru Breaking News Israel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vițelușa roșie care anunță începutul Sfârșitului

Recent, o altă profeție din Biblia ebraică s-a împlinit. O cunoscută organizație din Israel a anunțat că s-a născut un vițel roșu în întregime, ceea ce, potrivit credinței creștine și iudaice, reprezintă un semn al schimbării lumii.

Nașterea și sacrificiul vacii ar sta la originea construcției celui de-al Treilea Templu din Ierusalim după distrugerea celorlalte două, care anunță sosirea lui Mesia.

O nouă profeție care anunță Sfârșitul Lumii s-a împlinit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiinta » Imaginea din Marea Moartă care ar anunța Sfârșitul Lumii. Specialiștii spun că o profeție biblică s-a împlinit (Video)