Antena Meniu Search
x

45office.com, noul site lansat de Donald Trump. Platforma laudă politicile pe plan intern ale fostului președinte american

Fostul preşedinte Donald Trump şi fosta Primă Doamnă Melania Trump anunţă lansarea unui nou site menit să-i ţină în contact cu susţinătorii, care pot să ceară mulţumiri personalizate în urma participării la evenimente, relatează Axios.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 11:50

Donald Trump, fostul președinte al SUA
Donald Trump, fostul președinte al SUA - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Website-ul 45office.com face parte dintr-un efort al lui Trump de a-şi reface prezenţa online, după ce a fost dat afară de pe reţele de socializare în urma atacului sângeros de la 6 ianuarie, la Capitoliu, comentează Axios.

Fostul preşedinte american se ”angajează să apere magnifica moştenire a administraţiei Trump” şi ”să apere programul America First”, se arată pe pagina de primire a site-ului.

Pagina ”Despre” a site-ului face elogiul preşedinţiei Trump, care a creat prăpastii adânci în America, comentează Axios.

Al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a ”lansat cea mai extraordinară mişcare politică din istorie, a detronat dinastii politice şi a înfrânt establishmentul de la Washington”, se arată pe această pagină.

Ea laudă modul în care Trump a gestionat pandemia covid-19 - criticată aspru sâmbătă, la CNN,  de către reprezentanţi ai Grupul de lucru în lupta împotriva covid-19 ai administraţiei lui Joe Biden.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » 45office.com, noul site lansat de Donald Trump. Platforma laudă politicile pe plan intern ale fostului președinte american