Meniu
Search
x

Apple a înregistrat deja comenzi pentru iPhone 13. Când vor primi telefoanele primii clienți

Poate face poze şi filmări mai spectaculoase, bateria ţine mai mult, iar procesorul permite o rulare mult mai rapidă a aplicaţiilor. Sunt promisiunile venite la pachet cu noul iPhone 13, care a fost lansat seara trecută. Preţurile variază între 800 şi 1.800 de euro, în funcţie de gamă. Primele comenzi au început deja să fie înregistrate de Apple. Doritorii îşi vor primi telefoanele abia spre finalul lunii acestei luni.

De Redactia Observator la 15.09.2021, 12:09
Vezi și

Două camere foto mai performante, o viaţă mai lungă a bateriei şi culori noi. Este noul iPhone 13, lansat seara trecută. Cu un cadru rezistent, din aluminiu, şi un ecran OLED semnificativ mai luminos, cele trei variante - iPhone 13, iPhone 13 mini şi iPhone 13 Pro - au început deja să fie comandate în întreaga lume. Noul procesor pe care Apple îl laudă că ar fi cel mai puternic de pe piaţă aduce o diferenţă considerabilă faţă de generaţiile anterioare.  

Puterea este redefinită cu A15 BIONIC, cel mai rapid chipset din lume

Pentru varianta mini, preţurile pornesc de la 800 euro, iar pentru iPhone 13 Pro depăşesc 1.800 de euro. Primii clienţi îşi vor primi telefoanele pe 24 septembrie.

Nu au fost singurele noutăţi anunţate de companie. Noul iPad Mini, dar şi o nouă generaţie Watch Series 7 au fost prezentate, seara trecută, în cadrul lansării oficiale. Noul smartwatch de la Apple vine cu un afişaj mai mare şi cu un design mai plat, în două variante - unul de 41 şi unul de 45 de milimetri. Preţul pentru noua Serie 7 va porni de la 399 de dolari. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Apple a înregistrat deja comenzi pentru iPhone 13. Când vor primi telefoanele primii clienți