Antena Meniu Search
x

Cele mai interesante 4 lucruri despre Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 este fără discuție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an, pentru că producătorul sud-coreean de telefoane a anunțat o mulțime de surprize.

- f64.ro

Samsung Galaxy S9 este fără discuție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an, pentru că producătorul sud-coreean de telefoane a anunțat o mulțime de surprize. Iată că lansarea acestuia nu a trădat așteptările fanilor Samsung, căci noul Galaxy S9 vine cu o serie de inovații tehnologice demne de un flagship.

Despre cele mai interesante 4 lucruri ale acestui smartphone - cameră, sunet, recunoaștere facială, rezistență - îți povestim pe larg mai jos. Așa că nu îți putem dori decât lectură plăcută și multă distracție cu noul tău telefon, în cazul în care te hotărăști să îți cumperi un Samsung Galaxy S9.  

Camera foto

Dacă până acum, camera vechiului smartphone îți făcea ceva probleme, atunci când te hotărai să faci poze în luminozitate scăzută, cu noul Samsung Galaxy S9 uiți de această grijă. Obiectivul cu diafragmă duală se adaptează luminozității dintr-un spațiu, exact ca ochiul uman. Cele două moduri f-stop, F1.5 și F2.4, iți permit să fii creativ cu pozele pe care le faci, atât pe lumină, cât și pe întuneric. Galaxy S9 este primul smartphone ce poate filma 4K la uimitoarea viteză de 60 de frame-uri pe secundă, deci iată câte motive ai să îți cumperi acest super-smartphone, dacă ești un împătimit al fotografiei.

Sunet

Noul flagship S9 suprinde printr-o claritate uimitoare a sunetelor, oferită de cei de la AKG, cu care Samsung a încheiat un parteneriat extrem de interesant, pentru un sunet uimitor al telefoanelor. Sunetul Dolby Atmos invăluie rapid întreaga încăpere, prin difuzoarele AKG. Te bucuri astfel de o experiență audio 2.0, exact ca la cinematograf. Vocea ta se aude mai bine, muzica ta preferată se aude mai bine, pentru cele mai tari senzații audio, chiar dacă vorbești la telefon, chiar dacă te relaxezi.

Recunoaștere facială

Samsung Galaxy S9 duce conceptul de siguranță la un nivel superior, printr-o dublă recunoaștere: recunoașterea facială și recunoașterea prin iris. Acest telefon te poate identifica chiar și în condiții de luminozitate redusă, iar atunci când recunoașterea facială dă greș, recunoașterea cu ajutorului irisului intră în acțiune. Și invers. Samsung Galaxy S9 vine cu un senzor de recunoaștere al irisului de 3MP, o îmbunătățire surprinzătoare, comparativ cu modelul de anul trecut.

Rezistență sporită la apă

Noul Samsung Galaxy S9, la fel ca și fratele sau mai mare S9+, se bucură de standardul IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf. Nu trebuie să îți bagi telefonul în buzunar, dacă afară plouă și să te oprești din a face poze sau a trimite mesaje prietenilor tăi. În condiții testate de submersiune (adâncime de 1.5 m în apă dulce, timp de până la 30 de minute), telefonul se descurcă în continuare fără probleme și nu întâmpină dificultăți tehnice de funcționare.

Iată cele mai interesante lucruri pe care am vrut să ți le spunem despre noul Samsung Galaxy S9, un smartphone cu adevărat uimitor, ce aduce laolaltă claritatea pozelor, sunetul uimitor, siguranța și rezistența materialelor în aceeași carcasă. Vrei să afli mai multe despre acest telefon uimitor, înainte de a-l achiziționa online? Atunci intră chiar acum AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » Cele mai interesante 4 lucruri despre Samsung Galaxy S9