Antena Meniu Search
x

La Constanţa poţi să-ţi faci abonament pe transportul în comun cu ajutorul telefonului

La malul mării, oamenii îşi pot face abonamente pentru mijloacele de transport în comun simplu şi rapid, indiferent unde s-ar afla. O singură condiţie trebuie să îndeplinească. Să aibă un telefon inteligent. Pentru că abonamentul se face prin intermediul unei aplicaţii.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 18:50

Vezi și

O altă premieră naţională vine din Constanţa. La malul mării, oamenii îşi pot face abonamente pentru mijloacele de transport în comun simplu şi rapid, indiferent unde s-ar afla. O singură condiţie trebuie să îndeplinească. Să aibă un telefon inteligent. Pentru că abonamentul se face prin intermediul unei aplicaţii.

La orice oră, fără să caute sau să aştepte pe la chioșcurile de vânzare a biletelor pentru transportul în comun, constănţenii se pot asigura că nu sunt prinşi pe picior greşit. Totul e posibil cu ajutorul unei aplicaţii.

Această aplicaţie este o premieră în ţara noastră prin faptul că abonamentele care se pot cumpăra cu ajutorul ei sunt nominale.

Siguranţa utilizatorului este o prioritate, aşa că trebuie urmaţi câţiva paşi simpli.

Pentru ca nivelul de securitate să fie într-adevăr unul foarte ridicat, oamenilor li se cere chiar să-şi fotografieze actul de identitate, iar apoi li se cere să-şi facă şi un selfie.

Preţurile variază între 55 şi 126 de lei

Plata biletului sau a abonamentului pe linia dorită se face cu ajutorul cardului bancar, iar utilizatorul primește imediat pe e-mail și SMS confirmarea plății însoțită de seria și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat.

Durează doar două, trei minute până se obţine abonamentul, iar oamenii nu mai trebuie să-şi facă griji pentru că vine controlorul şi riscă o amendă.

Oamenii se declară deosebit de încântaţi de idee şi consideră că, având în vedere aglomeraţia care se forma de obicei la casele de bilete, care şi aşa erau destul de puţine în oraş, este o aplicaţie binevenită.

Prin aplicaţie sunt disponibile trei feluri de abonamente nominale: pe o linie, pe două și pe toate liniile. Tarifele pornesc de la 55 de lei şi ajung până la 126 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » La Constanţa poţi să-ţi faci abonament pe transportul în comun cu ajutorul telefonului