Antena Meniu Search
x

Electrocasnicele smart care ne fac viaţa mai uşoară

V-aţi gândit cum ar fi să staţi întinşi pe canapea, iar casa să se cureţe singură? Sau să vă treziţi dimineaţa cu o cafea gata făcută fix la ora la care obişnuiţi să vă începeţi noua zi? Astăzi este posibil.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 00:20

Vezi și

V-aţi gândit cum ar fi să staţi întinşi pe canapea, iar casa să se cureţe singură? Sau să vă treziţi dimineaţa cu o cafea gata făcută fix la ora la care obişnuiţi să vă începeţi noua zi? Astăzi este posibil. Producătorii de electrocasnice premium se întrec în cele mai noi inovaţii menite să ne uşureze cât mai mult viaţa. Dar, pentru a beneficia de confortul oferit de aceste echipamente trebuie să fiţi dispuşi să cheltuiţi şi câteva mii de euro pentru un singur produs. Pentru a funcţiona, aparatele electrocasnice smart au nevoie de o conexiune la internet.

Aspiratorul-minune poate fi controlat foarte uşor direct de pe telefon sau tabletă. Ori poate fi lăsat să-şi facă treaba singur, nestingherit, în timp ce vă relaxaţi pe canapea.

Producătorii de electrocasnice de lux s-au gândit şi la iubitorii de cafea. Şi au creat un espressor inteligent.

Şi maşina de spălat controlată de la distanţă poate fi visul oricui. Costă între 3.600 de lei şi 12.000 de lei.

Funcţiile, programele, programele anti-pată, controlul la distanţă prin funcţia mobile control.

Statisticile arată că românii ţin pasul cu tehnologia: în oraşele din ţara noastră, o casă din trei are cel puţin patru dispozitive inteligente conectate la internet.

Astfel de aparate mai au un avantaj. Pe cât sunt de inteligente, pe atât de economice. Au un consum redus de energie, adică poluează mai puţin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Electrocasnicele smart care ne fac viaţa mai uşoară