Antena Meniu Search
x

Instafestival în București: instagrammerii și-au dat like și în lumea reală

Prieteni virtuali care nu s-au văzut niciodată faţă în faţă. Au avut astăzi ocazia să se cunoască şi să se distreze la primul instafestival din ţara noastră!

Vezi și

Prieteni virtuali care nu s-au văzut niciodată faţă în faţă. Au avut astăzi ocazia să se cunoască şi să se distreze la primul instafestival din ţara noastră! Evident, atracţiile evenimentului au fost decorurile pentru fotografii. Tot ce s-a întâmplat acolo s-a mutat imediat pe Instagram, pentru că unii tineri câştigă doar din această pasiune suficient cât să nu aibă nevoie de un loc de muncă la birou. Cât mai multe postări, cu atât mai mulţi bani în conturi.

Cei mai înrăiţi fani ai Instagramului s-au adunat laolaltă, la unul dintre cele mai colorate festivaluri de la noi.

Totul s-a întâmplat lângă Bucureşti, într-un spaţiu care a prins viaţă şi în care bliţurile aparatelor s-a aprins de mii de ori. Desigur, fotografia i-a adus împreună.

Chiar dacă totul poate părea o joacă, mediul virtual poate fi şi o sursă de venit. Este şi cazul lui Carmen Negoiţă, un cunoscut blogger.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi pentru că am pornit de la creaţie, am terminat tot cu creaţie. De data asta muzicală, cu Jean Gavril, care şi-a pregătit repertoriul pentru sezonul estival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Instafestival în București: instagrammerii și-au dat like și în lumea reală