Antena Meniu Search
x

Video Lansare Samsung Galaxy S24. Ce specificații are noul model de smartphone și de la cât pornește prețul

Samsung a lansat aseară noua sa gamă de telefoane Galaxy S24, mult aşteptată de utilizatori. De data aceasta, noile modele de smartphone pun cel mai mult accentul pe inteligența artificială. Device-urile oferă clienţilor o experiență de utilizare, dusă la un nou nivel. În Romania, prețul celui mai nou model de telefon porneşte de la 4.500 lei. 

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 08:52

Vezi și

Evenimentul de lansare a noilor telefoane Samsung a avut loc aseară, în San Jose, California. Acolo au fost prezentate modelele Galaxy S24, S24 Plus și S24 Ultra.

Roh Tae-Moon, președinte Samsung: Este cu adevărat, telefonul viitorului.

Reprezentanţii gigantului sud-coreean nu au vrut să-şi dezamăgească utilizatorii şi. au lucrat cu adevărat la noile device-uri, care vin cu şapte ani de update-uri. Compania a adus în atenţie elementul-vedetă al gamei S24: inteligenţa artificială, cu ajutorul căreia funcţionează mare parte dintre noile dotări.

Imagini de cea mai înaltă calitate

Spre exemplu, de acum, pozele vor putea fi modificate şi editate într-un mod mai inteligent. Iar camera vine cu noi îmbunătăţiri, pentru a capta imagini de cea mai înaltă calitate.

Reprezentant Samsung: Ne-am asigurat că această calitate senzaţională a camerei se va reflecta şi în activitățile voastre preferate de pe reţelele sociale. Experienţele oferite de camerele noastre, cum ar fi Nightography, Super HDR şi stabilizarea video vor fi de acum disponibile pe camerele telefoanelor S24 pe Instagram şi SnapChat.

Traducere în timp real

O altă funcţie nouă, cu care Samsung se poate lăuda este traducerea în timp real, din toate formatele posibile: text, foto şi video. S24 mai vine vine dotat cu o funcţie care poate traduce audio în timp real convorbiri telefonice, în 13 limbi.

Printre alte noutăți, seria Galaxy S24 oferă opţiunea "Circle to search". Mai precis, dacă deschideţi o fotografie sau un video pe ecran, puteţi încercui diverse elemente şi ulterior, veţi afla informații despre ele.

Baterie bună și carcasă rezistentă

Samsung mai vorbeşte despre o capacitate a bateriei mai bună, precum și un ecran puțin mai mare dar şi mai rezistent la lovituri și zgârieturi. Rezistenţa modelului S24 este dată şi de carcasa realizată din titan.

Drew Blackard, manager de produs: Prin gama de culori neutre, inspirate din natură, seria Galaxy S24 redefinește durabilitatea și stilul.

Dezvoltatorii s-au gândit şi la o formă ecologică în care utilizatorii să primească device-urile.

Reprezentant Samsung: Fiecare telefon din gama Galaxy S24 vine într-o cutie confecţionată sută la sută din hârtie reciclată.

Prețul noului Samsung Galaxy S24

În Romania, prețurile noilor gadget-uri pornesc de la 4.500 lei și ajung până la 7.200 de lei. Samsung S24 poate fi deja precomandat în România, iar livrarea se va face începând cu 24 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » Lansare Samsung Galaxy S24. Ce specificații are noul model de smartphone și de la cât pornește prețul