Antena Meniu Search
x

Ca să îndeplinească dorințele, Moș Nicolae ține pasul cu tehnologia

Mai sunt două săptămâni până când Moş Nicolae va trece pe la copii, iar ajutoarele sale de nădejde ascultă cu mare atenţie dorinţele celor mici. Aşa au reuşit să afle că darurile trebuie să ţină pasul cu tehnologia.

de Redactia Observator

la 24.11.2019, 00:31

Vezi și

Mai sunt două săptămâni până când Moş Nicolae va trece pe la copii, iar ajutoarele sale de nădejde ascultă cu mare atenţie dorinţele celor mici. Aşa au reuşit să afle că darurile trebuie să ţină pasul cu tehnologia. Jucăriile cu inteligenţă artificială, interactive sau dronele sunt pe lista cadourilor. Mai rămâne doar ca Moşul să se încadreze în buget pentru a împlini toate dorinţele.

Cu două săptămâni înainte de sosirea lui Moş Nicolae, copiii îşi fac listele de dorinţe direct printre rafturile magazinelor. Ca să nu dea greş, ajutoarele moşului nu trebuie decât să ia cu atenţie notiţe.

Iarna aceasta, la modă sunt jucăriile care interacţionează cu cei mici.

Un cadou reuşit anul acesta ar putea fi şi păpuşile de colecţie, pline de surprize.

În topul preferinţelor celor mici rămân în continuare şi figurinele sau păpuşile inspirate din desene animate sau filme cunoscute, cum ar fi mica sirenă sau prinţesele Ana şi Elsa.

În cazul adolescenţilor, gadgeturile iau locul jucăriilor.

Moş Nicolae nu este aşteptat doar de copii, ci şi de reprezentanţii magazinelor de jucării, care se aşteaptă şi în acest an la profituri-record de sărbători. Mai ales că piaţa jucăriilor s-a triplat în ultimii şase ani, ajungând la vânzări anuale de peste un miliard de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Ca să îndeplinească dorințele, Moș Nicolae ține pasul cu tehnologia