Antena Meniu Search
x

Descoperă noile smartphone-uri pe care le va lansa Samsung în 2020

Noul deceniu începe în forță nu doar pentru pasionații de tehnologie, ci și pentru companiile care sunt hotărâte să păstreze steagul sus. Și când vine vorba de flagship-ul Samsung, gama S a producătorului sud-coreean sare câteva cifre bune pentru a lansa trei modele noi cu numele S20. Bineînțeles că specificațiile telefoanelor duc tehnologia smart într-o nouă generație.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 14:22

Descoperă noile smartphone-uri pe care le va lansa Samsung în 2020
Noile smartphone-uri pe care Samsung le va lansa în 2020 - pixabay.com

Noul deceniu începe în forță nu doar pentru pasionații de tehnologie, ci și pentru companiile care sunt hotărâte să păstreze steagul sus. Și când vine vorba de flagship-ul Samsung, gama S a producătorului sud-coreean sare câteva cifre bune pentru a lansa trei modele noi cu numele S20. Bineînțeles că specificațiile telefoanelor duc tehnologia smart într-o nouă generație.

Deceniul trecut s-a terminat cu obișnuitele zvonuri din tehnologie care au pregătit consumatorii pentru noile modele de smartphone-uri cu care marii jucători vor să ocupe cât mai mult din piață. Informațiile despre noile modele s-au scurs în urma unei întâlniri dintre șeful diviziei de mobile Samsung, DJ Koh, și partenerii companiei în cadrul conferinței CES ținute anual în Las Vegas în ianuarie.

Astfel, Samsung va lansa un dispozitiv pliabil cunoscut până de curând sub numele de Galaxy Fold 2, dar și trei noi modele care încorporează cea mai nouă tehnologie în materie de hardware cu care compania practic deschide deceniul. Este, așadar, un moment oportun să înceapă căutarea accesoriilor pentru noile modele, cum ar fi husa pentru Samsung S20, dar și o pereche de căști pe măsura capacității telefoanelor.

Samsung Galaxy Bloom

Cel de-al doilea telefon pliabil al companiei se va numi Galaxy Bloom și, pornind de la forma modelului, se bănuiește a ținti mai degrabă utilizatorul feminin.

Imaginea care a făcut înconjurul lumii într-un timp foarte scurt a fost realizată pe ascuns de unul dintre cei care au participat la întâlnirea dintre Koh și partenerii companiei de la CES.

Galaxy Bloom are un exterior care sugerează designul cutiei de farduri cu oglindă, iar tema principală a telefonului este floarea, lucru susținut de altfel și de nume. În privința configurației, zvonurile rămân singurele informații disponibile: Snapdragon 855, ecran acoperit cu plastic și capacitatea de filmare în rezoluție 8K la 30 de cadre pe secundă.

Samsung S20

Pregătite inițial pentru a fi anunțate pe 11 februarie, informațiile scurse arată că noua gamă premium se va numi S20, chiar dacă este de fapt a unsprezecea generație de smartphone-uri high-end. Aceasta va integra trei modele premium, denumite Galaxy S20, Galaxy 20+ și Galaxy S20 Ultra. Un nou deceniu, o oportunitate în plus pentru unul dintre principalii producători de telefoane inteligente de pe piață.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, se pare că noile modele vor ocupa podiumul măcar pentru prima jumătate a anului.

Practic, Samsung face o diferență sesizabilă cu noua generație de telefoane premium, mai ales în materie de camere fixe. Astfel, cele trei modele ar avea camere de 108 megapixeli, zoom hibrid și digital până la 100x și capabilități de înregistra în rezoluție 8K. În ceea ce privește modem-urile cu care vor fi echipate, acestea vor avea 5G garantat, însă vor exista și modele cu 4G.

Confirmarea noilor modele vine și după ce un distribuitor oficial de accesorii Samsung a listat husele pentru ele. Acestea sunt dintr-un material textil țesut foarte strâns, similar cu cele folosite pentru modele Nest Home Mini sau Google Pixel. Opțiunile variază în funcție de preferințe - cover LED, de piele, de silicon, Kvadrat sau transparent, iar gama de culori este, de asemenea, una diversă.

În ceea ce privește prețurile pentru noile modele S, nu există o estimare clară, dar cel mai probabil ele vor depăși suma de 800 de euro, cu variații în funcție de modelul ales. Chiar și așa, prețul este unul competitiv, având în vedere că se va situa la aproximativ jumătate față de concurența de piață, Motorola Razr.

Faptul că producătorii de telefoane inteligente continuă cursa pentru camere tot mai performante nu mai este o surpriză, însă un model pliabil lansat în 2020 este cel puțin interesant pentru majoritatea pasionaților de tehnologie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » Descoperă noile smartphone-uri pe care le va lansa Samsung în 2020