Antena Meniu Search
x

(P) Ghid de comparație pentru a cumpăra aspiratoare Dyson

Marca Dyson este sinonimă cu calitatea. Când cumperi un aspirator Dyson, indiferent dacă este un aspirator de tip sanie, un aspirator vertical sau un purificator de aer, știi că obții cele mai bune tehnologii și calitate.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 17:28

(P) Ghid de comparație pentru a cumpăra aspiratoare Dyson
- Emag

Având o varietate atât de mare de modele dintre care să alegi, este normal să ne întrebăm „Care aspirator Dyson este potrivit pentru mine?”. Drept urmare, folosește acest ghid pentru a compara cele mai populare opțiuni disponibile și pentru a găsi cel mai bun aspirator sanie, aspirator vertical sau purificator pentru casa ta.

Aspirator vertical Dyson

Un aspirator vertical este ușor de acționat fără să te apleci sau să îți încordezi spatele, ceea ce îl face o soluție simplă și nedureroasă pentru o casă mai curată. Pentru casele mari, cu multe camere și tipuri de pardoseală, cel mai bun aspirator Dyson va fi o opțiune fără sac, care asigură o curățare la fel de profundă pe pardoselile dure, zonele mochetate și alte suprafețe. Aspiratoarele fără sac colectează praful și murdăria într-un recipient care poate fi ușor îndepărtat, golit și reinstalat. Aspiratoarele verticale populare din această categorie includ Dyson Ball Multi Floor și Cinetic Big Ball Multi Floor.

Tehnologia Ball brevetată de Dyson diferențiază modelele verticale de alte aspiratoare. Această inovație face mai ușoară aspirarea de-a lungul pereților și în jurul mobilierului. Unele modele verticale, precum Dyson Ball Animal și Cinetic Big Ball Animal Allergy, fac tehnologia de aspirare mai bună pentru aspirarea cu ușurință a părului animalelor și elimină praful și părul de pe covoare și podele. Aceste opțiuni avansate sunt perfecte pentru proprietarii de animale de companie sau pentru cei sensibili la alergenii obișnuiți de uz casnic.

Pe acelaşi subiect

Aspirator Dyson fără fir

Un aspirator Dyson fără fir este o opțiune versatilă care combină aspirația puternică cu confortul fără cablu. Dacă te simți tensionat în a acoperi zonele greu accesibile în timpul rutinei obișnuite de curățare, o opțiune fără fir sau portabilă poate face experiența mult mai ușoară. Aceste aspiratoare au, de obicei, un mâner extensibil și un cap rotativ pentru a curăța fiecare loc din casa ta, indiferent dacă este deasupra dulapurilor sau sub canapea. Aceste aspiratoare ușoare generează aspirație utilizând motoare digitale compacte pentru un echilibru perfect între dimensiuni și performanță.

Pentru majoritatea caselor, un Dyson V6 va fi suficient de capabil pentru lucrări de aspirare standard, dar puterea suplimentară și durata de funcționare a modelelor V7 și V8 vor face curățarea unei case mai curate și mai ușoară. Dyson V8 Animal este o soluție portabilă excelentă pentru proprietarii de animale de companie care au nevoie atât de putere, cât și de portabilitate.

Aspiratoarele portabile Dyson excelează la îndepărtarea prafului și a resturilor din colțurile mici, făcându-le o soluție bună pentru curățarea detaliată. Aceste modele sunt mici, ușoare și se pot folosi cu o singură mână.

Purificator de aer Dyson

Ventilatoarele, încălzitoarele, umidificatoarele și purificatoarele de aer Dyson au modele atrăgătoare și utilizează cea mai recentă tehnologie de tratare a aerului. Dyson are o opțiune pentru toate nevoile de acasă, de la ventilatoare independente la soluții all-in-one care încălzesc, răcesc și purifică aerul. Vei împiedica aerul din casă să se usuce în climă aridă sau în timpul iernii cu un umidificator compact și eficient.

Persoanele alergice și proprietarii de animale de companie pot beneficia de un purificator de aer inteligent, care se conectează chiar la Wi-Fi pentru a le permite să monitorizeze calitatea aerului din casă de pe un dispozitiv mobil.

Atașamente potrivite pentru un aspirator Dyson

Personalizeaza aspiratorul vertical cu accesorii care fac mai ușoară curățarea și aspirarea prafului în spații mici. Un kit de curățare multifuncțională îți va oferi o mână de accesorii pentru aspirare sau poți cumpăra un singur accesoriu pentru a îmbunătăți în mod specific performanțele aspiratorului.

De exemplu, există un accesoriu care minimizează înfundarea din cauza fibrelor lungi de covor sau a părului, în timp ce un accesoriu articulat curăță podelele din lemn de esență tare cu un finisaj impecabil. Alte atașamente multifuncționale obișnuite și utile includ instrumentul pentru scobitură, instrumentul pentru scări și instrumentul combinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » (P) Ghid de comparație pentru a cumpăra aspiratoare Dyson