Antena Meniu Search
x

Prima facultate de TikTok din lume s-a deschis la Kiev: "Misiunea e de a modela tinerii care vor scrie istoria modernă a Ucrainei"

TikTok, platforma de video sharing concepută şi lansată de chinezi, cucereşte treptat lumea. Prima facultate de TikTok din lume s-a deschis recent în Ucraina. Dacă vrei să devii un profesionist în domeniul social media, cu specializarea TikTok, aici e locul perfect.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 14:34

Prima facultate de TikTok din lume s-a deschis la Kiev: "Misiunea e de a modela tinerii care vor scrie istoria modernă a Ucrainei"
- Profimedia

Ceea ce unii văd ca pe o pierdere de timp sau, în cel mai bun caz, ca pe un hobby, a devenit o profesie în Ucraina. Din moment ce Universitatea de Cultură şi Arte din Kiev şi-a deschis o facultate dedicată TikTok şi care pregăteşte tinerii pentru un viitor job în acest domeniu. Potrivit then24.com, Mykhail Poplavskyi, artist şi profesor în cadrul Universităţii de Cultură şi Arte, va fi primul rector al noii înfiinţatei facultăţi. "Misiunea mea principală e aceea de 'ucrainiza' TikTok-ul şi de a conduce tinerii creativi şi sofisticaţi, tinerii care vor modela istoria modernă a Ucrainei", a declarat Mykhail Poplavskyi.

Lilija Moschaewa, unul dintre profesori, este la rândul său absolventă a Universităţii de Cultură şi Arte şi conduce acum catedra de cultură şi creaţie. "Universitatea de Cultură şi Arte şi domnul Michail Poplawski sunt mereu în trend şi în pas cu vremurile. Acum, lumea se dezvoltă într-un ritm mult mai alert, iar TikTok a preluat poziţia de lider în domeniul social media. Dacă vrei să fii un lider în viaţă, TikTok e pentru tine", a declarat Lilija Moschaewa.

Pawel Durow, fondatorul unei alte reţele de socializare cu impact uriaş - Telegram, a declarat că Netflix şi TikTok au un impact negativ asupra creierului. Potrivit acestuia, oamenii îşi hrănesc mintea cu show-uri TV şi videoclipuri, nu cu informaţii de calitate care pot schimba lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Prima facultate de TikTok din lume s-a deschis la Kiev: "Misiunea e de a modela tinerii care vor scrie istoria modernă a Ucrainei"