Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târg de job-uri în domneniul IT, la Cluj. CV-urile se trimit prin QR

Companiile IT sunt în căutare de tot mai mulţi specialişti în domeniu. La târgurile de profil, pentru a atrage cât mai mulţi candidaţi, organizatorii vin cu tot felul de idei inovatoare.

de Redactia Observator

la 10.11.2018 , 12:38

Companiile IT sunt în căutare de tot mai mulţi specialişti în domeniu. La târgurile de profil, pentru a atrage cât mai mulţi candidaţi, organizatorii vin cu tot felul de idei inovatoare. Aşa se întâmplă şi la Cluj, acolo unde la un târg de profil deschis în acest weekend aspiranţii la un post îşi pot trimite CV-urile direct de pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicaţii. Iar între două interviuri, cei prezenţi se pot întrece şi într-o competiţie. Nu poate fi vorba decât de jocuri pe calculator.

În era tehnologiei, nici CV-urile nu mai sunt cerute în varianta clasică. La un târg de joburi din Cluj, cu ajutorul unei aplicaţii, aspiranţii îşi pot transforma recomandările într-un simplu cod digital.

La eveniment sunt prezente peste 30 de companii care oferă posturi indiferent de experienţa profesionala. Iar relaxarea după căutarea jobului ideal se face tot aici, tot la calculator. Într-un concurs de jocuri, cu premii în bani

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Tehnologie » Târg de job-uri în domneniul IT, la Cluj. CV-urile se trimit prin QR