Antena Meniu Search
x

Video TikTok impune limita de 60 de minute pe zi pentru tinerii sub 18 ani. Cum mai poate fi folosită aplicaţia după expirarea timpului

TikTok stabilește o limită de utilizare zilnică de 60 de minute pentru utilizatorii cu vârsta sub 18 ani.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 18:59

TikTok impune limita de 60 de minute pe zi pentru tinerii sub 18 ani
TikTok impune limita de 60 de minute pe zi pentru tinerii sub 18 ani - Profimedia

Dacă tinerii ating limita de timp permisă, vor trebui să introducă o parolă pentru a continua să folosească aplicația în ziua respectivă. TikTok spune că această funcție va fi lansată „în săptămânile următoare”. Aplicația deținută de China a declarat că introduce această funcție pentru a ajuta oamenii să învețe să nu se lase controlați de aplicație, potrivit BBC.

Tinerii care ating limita de timp permisă trebuie să introducă o parolă

TikTok a spus că noua limită vine după ce anul trecut a adus o solicitare pentru a încuraja adolescenții să învețe să-și gestioneze mai bine timpul petrecut pe telefon. Utilizatorii platformei trebuie să aibă cel puțin 13 ani și, ca parte a acestei noi funcții, oricine cu vârsta sub 18 ani va primi o notificare săptămânală cu o „recapitulare a timpului pe care îl folosesc pe care și-l petrec pe TikTok”.

Oricine renunță la noua limită de 60 de minute, dar continuă să folosească aplicația timp de 100 de minute pe zi, va primi o solicitare de la TikTok pentru a-și seta propriile opțiuni pentru timpul pe care și-l petrec pe aplicație. Decizia vine după ce la începutul acestei săptămâni, guvernul canadian a interzis aplicația de pe dispozitivele guvernamentale, în urma unei dezicii similare din Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » TikTok impune limita de 60 de minute pe zi pentru tinerii sub 18 ani. Cum mai poate fi folosită aplicaţia după expirarea timpului