Antena Meniu Search
x

Top 5 idei de cadouri ieftine pentru barbati

Sunt persoane care niciodata nu au avut dificultati cand vine vorba de alegerea unui cadou, dar la polul opus sunt si altele care pierd foarte mult timp si bani la cumparaturi. Cu totii suntem mari admiratori ai tehnologiei, iar atunci cand vine vorba de gadgeturi devenim din ce in ce mai interesati si curiosi.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 15:05

Sunt persoane care niciodata nu au avut dificultati cand vine vorba de alegerea unui cadou, dar la polul opus sunt si altele care pierd foarte mult timp si bani la cumparaturi. Cu totii suntem mari admiratori ai tehnologiei, iar atunci cand vine vorba de gadgeturi devenim din ce in ce mai interesati si curiosi.

Asadar, se apropie ziua unei persoane dragi si esti in pana de idei? Daca nu ai inspiratie, iti prezentam un top 5 al celor mai cool idei de cadouri ieftine pentru barbati.

Smartwatch Iradish X3

Ceasurile smart au cucerit pe toata lumea, inca de la aparitia lor! Elegante si in acelasi timp practice, ceasurile inteligente duc conectivitatea la un nou nivel, accesul la telefon facandu-se extrem de usor prin Bluetooth si totul fiind disponibil la incheitura mainii tale. Numeroasele functii inteligente de care dispun aceste dispozitive revolutionare starnesc interesul si curiozitatea oricarui barbat pasionat de tehnologie. De aceea, Iradish X3 este unul dintre acele cadouri ieftine, dar de impact cu care vei cuceri orice pretentios.

Smartwatch

Cana in forma de obiectiv Canon 24 – 105 mm

In seria cadouri ieftine putem include si cana in forma de obiectiv Canon 24-105 mm, mai ales daca sarbatoritul este pasionat de fotografie. Acest gadget este confectionat dintr-un plastic special non-toxic si durabil iar pe capac este incriptionat „Canon”. Colegii lui vor fi surprinsi cand il vor vedea savurand o bautura racoritoare dintr-o cana identica cu un obiectiv real.

La GadgetWorld vei gasi intotdeauna cadouri ieftine cool!

Camera foto

Set de darts

Iata o idee geniala pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni! Acest set de darts este cu doua fete, foarte util si practic pentru toata lumea, indiferent de varsta. Poti cumpara acest set pentru tine sau il poti face cadou unei persoane dragi, amatoare de jocuri de petrecere. Tinta este mare, avand marimea standard pentru competitie. Acest produs se inscrie in categoria de cadouri ieftine pentru prieteni care apreciaza distractia.

Set de darts

Casti wireless radio, FM Radio, 5 in 1, Quer

Nu exista persoana care sa nu aiba nevoie de o pereche de casti. Faptul ca acest gadget se afla in categoria de cadouri ieftine este un avantaj si pentru persoanele care nu isi permit sa investeasca atat de mult intr-un cadou. Aceste casti receptioneaza semnalul de la distanta prin unde radio, pentru a putea fi conectate la TV, DVD sau Player si toate celelalte aparate care nu ofera tehnologie wireless. Mai mult decat atat, castile permit si ascultarea posturilor de radio preferate.

Casti wireless

Super mini proiector HD portabil

Ofera-i un cadou de care sa se bucure alaturi de prieteni, urmarind meciurile de fotbal importante intr-o atmosfera pe cinste, cu ajutorul acestui super mini proiector HD portabil. Dispozitivul proiecteaza imaginile video sau fotografiile de pe calculator, din telefonul mobil sau de pe stick-ul de memorie, la o rezolutie incredibila.

Mini proiector

Avand in vedere ca asteptarile barbatilor sunt diferite, iar oferta de cadouri ieftine de pe piata este foarte diversificata, cu GadgetWorld nu ai cum sa dai gres. Cumpara aceste cadouri ieftine si te vei bucura de cele mai tari experiente tehnologice!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » Top 5 idei de cadouri ieftine pentru barbati