Antena Meniu Search
x

WhatsApp introduce noi opţiuni pentru utilizatorii Android. Cum vor putea fi citite mesajele

WhatsApp aduce un val de inovații pentru utilizatorii de Android. În plus, deja se lucrează la alte opțiuni care ar putea fi introduse în viitor.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 10:37

WhatsApp introduce noi opţiuni - Shutterstock

Printre cele mai recente funcții se numără previzualizarea mesajelor fixate în partea superioară. O actualizare prezentă în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat. Practic, se pot vizualiza mesajele fixate fără a fi nevoie de deschiderea conversației. Anterior, era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia.

WhatsApp, val de noutăți

WhatsApp a anunțat și alte funcții noi care generează un mare interes în cadrul comunității, potrivit tecnoandroid.it. Printre acestea se numără posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată celor care aparțin unei comunități, relatează Mediafax. Această actualizare este însoțită, de asemenea, de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup.

Articolul continuă după reclamă

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor prin intermediul emoji.

Pe lângă inovațiile menționate, WhatsApp a dezvăluit că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori care ar putea fi introduse în viitor. Printre acestea se numără gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, menite să îmbogățească și mai mult conversațiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Tehnologie » WhatsApp introduce noi opţiuni pentru utilizatorii Android. Cum vor putea fi citite mesajele