Antena Meniu Search
x

Curs valutar

WhatsApp va avea un nou aspect. Ce modificările majore a făcut aplicaţia pe 9 mai

WhatsApp a cunoscut numeroase ajustări ale designului său de-a lungul anilor, ultima schimbare majoră având loc în 2021. Acum, compania a reîmprospătat din nou aplicația. În timp ce unele dintre modificări au fost deja implementate în aplicația pentru iOS și Android, există și câteva noi.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 17:28

WhatsApp va avea un nou aspect. Ce modificările majore a făcut aplicaţia pe 9 mai
WhatsApp va avea un nou aspect. Ce modificările majore a făcut aplicaţia pe 9 mai - Whatsapp

Astăzi, WhatsApp a anunțat că actualizează aspectul platformei sale pentru a contribui la menținerea unui aspect proaspăt, simplu și accesibil. Pentru a face acest lucru, firma a aplicat o serie de modificări, una dintre cele mai notabile fiind o nouă paletă de culori. Pe lângă faptul că are o paletă verde mai consistentă, WhatsApp spune că a crescut și utilizarea culorilor neutre, ceea ce îi permite să fie mai selectivă cu privire la locul și modul în care verdele este folosit în întreaga aplicație.

Modificările aduse aplicaţiei în ultimul update

Modul întunecat al aplicației primește, de asemenea, o actualizare notabilă. WhatsApp a crescut contrastul și folosește acum tonuri mai profunde pentru a face modul întunecat mai întunecat și mai puțin obositor pentru ochi.

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă aceste ajustări de culoare, se pare că și pictogramele, ilustrațiile și fundalul chat-ului vor fi actualizate. Acum, pictogramele vor avea un stil mai rotunjit, mai conturat, în timp ce ilustrațiile au căpătat noi animaţii. Între timp, echipa a reîmprospătat doodle pentru fundalul implicit al chat-urilor.

Veți putea vedea aceste modificări atât în aplicația Android, cât și în cea pentru iOS. Cu toate acestea, există câteva adăugiri noi care vor fi exclusive pentru una sau alta. Un lucru care va fi exclusiv pentru iOS este un nou aspect al atașamentelor care introduce o tavă extensibilă pentru trimiterea de conținut media, sondaje, documente și multe altele. În ceea ce privește Android, veți vedea acum o bară de navigare în partea de jos. WhatsApp spune că adăugarea acestei bare i-a permis să proiecteze filtrele de chat pentru a fi în partea de sus a listei de chat-uri, permițându-le oamenilor să găsească rapid conversațiile fără a fi nevoiți să parcurgă întreaga lor cutie de intrare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Tehnologie » WhatsApp va avea un nou aspect. Ce modificările majore a făcut aplicaţia pe 9 mai