Antena Meniu Search
x

Curs valutar

WhatsApp pregăteşte lansarea unui nou design. Cum va arăta aplicaţia

WhatsApp lucrează la un nou design care va face aplicaţia să aibă un aspect mai modern şi îi va creşte funcţionalitatea.

de Redactia Observator

la 12.09.2023 , 10:27

WhatsApp pregăteşte un nou design.
WhatsApp pregăteşte un nou design. - Profimedia

În ciuda faptului că este cea mai populară aplicaţie de comunicare, WhatsApp a rămas mult în urma concurenţei, atât din punctul de vedere al funcţionalităţi, cât şi al aspectului.

WhatsApp pregăteşte o interfaţă mai modernă

Dacă funcţionalitatea a fost uşor crescută în ultima vreme, prin numeroasele funcţii lansate, în ceea ce priveşte aspectul, aplicaţia a rămas neschimbată de foarte mulţi ani.

Articolul continuă după reclamă

Se pare, însă, că cei de la WhatsApp sunt şi ei conştienţi de problemă şi lucrează la un nou design. Indicii despre acesta au fost descoperite în codul aplicaţiei beta de Android.

Pe acelaşi subiect

Viitoarea interfaţă nu schimbă fundamental aspectul aplicaţiei, dar o face să arate mai modern, cu elemente mai bine definite şi mai uşor accesibile.

Secţiunile importante sunt grupate pe bara de butoane de jos, iar banda verde din partea de sus dispare, făcând loc unui spaţiu alb, unde restul opţiunilor devin mai vizibile.

Noi filtre pentru chat-uri

Alături de funcţii precum cea de căutare şi de accesare a camerei foto, tot în partea de sus îşi vor face loc o serie de filtre, pe baza cărora vor putea afişate doar anumite chat-uri. Filtrele pot fi folosite, de exemplu, pentru a afişa doar chat-urile cu mesaje noi sau doar cele cu discuţii personale.

Rămâne de văzut acum când va fi lansat nou design şi dacă aceasta este versiunea finală sau, până în momentul lansării, vor fi aduse şi alte schimbări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Tehnologie » WhatsApp pregăteşte lansarea unui nou design. Cum va arăta aplicaţia