Antena Meniu Search
x

Video Adrenalină şi distracţie la Gura Humorului, pe cea mai lungă tiroliană din ţară pe un singur segment. Preţurile variază între 100 şi 150 de lei, în funcţie de coborâre

O porţie de adrenalină şi multă distracţie, de asta au parte turiştii care au ajuns în acest weekend în parcul de agrement din Gura Humorului. Cea mai mare atracţie este, bineînţeles, tiroliana. Aici, cei mai curajoşi pot zbura cu o viteză incredibil de mare deasupra pădurii pentru câteva minute. 

de Angela Bertea

la 14.04.2024, 16:12

Vezi și

 Atmosfera este minunată, să ştiţi că foarte multe persoane au ales să îşi petreacă ziua de duminică în natură, aici, în staţiunea Gura Humorului, unii au mers spre escaladă, alţii spre salturi de pe perete artificial sau pur şi simplu au optat pentru o plimbare pe jos, pe aleile din parc. 

Cea mai lungă tiroliană din România

Însă alte câteva zeci de persoane au ales o porţie în plus de adrenalină şi au venit aici, la cea mai lungă tiroliană din ţară pe un singur segment, aşa cum spun administratorii. 

Înainte de a porni pe tirolioană, trebuie să fim echipaţi corespunzător, ni s-a făcut un instructaj. Pentru o porţie de adrenalină ar trebui să scoateţi între 100 şi 150 de lei, şi asta pentru că există două metode de coborâre, cea clasică în şezut sau superman. Odată ce sunteţi sus, puteţi să vă bucuraţi de întreaga privelişte a staţiunii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Adrenalină şi distracţie la Gura Humorului, pe cea mai lungă tiroliană din ţară pe un singur segment. Preţurile variază între 100 şi 150 de lei, în funcţie de coborâre