Antena Meniu Search
x

Video Bianca Iacob, despre cum îşi aleg românii vacanţele. Concendiile din 2024 se vor face în stil mare: destinaţii exotice, maşini de lux sau iahturi închiriate

Vacanţele sunt mai mult decât o evadare. De fapt, reprezintă experienţa vieţii sau cel puţin acesta este trendul pentru anul viitor, potrivit studiului realizat de o platformă de rezervări. Turiştii aleg vacanţe prin care să iasă din anonimat aşa că cei mai multi plătesc pentru luxul accesibil.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 23.11.2023, 21:22

Vezi și

Misterul este cuvântul anului 2024 în materie de călătorii. Mai bine de jumătate dintre turişti fac rezervări destinaţii care să rămână secrete până în momentul în care ajung, restul aleg să meargă pe cărări bătute. Mulţi se predau total necunoscutului şi aleg să călătorească alături de străini, fără planuri, cu trasee libere.

Majoritatea merg pe mâna luxului accesibil în 2024

Vacanţele de la anul se vor face în stil mare: mulţi aleg să o facă de la volanul unei maşini mult mai scumpe şi elegante decât ce au acasă. În plus, sunt dispuşi să închirieze yahturi care să îi facă să se simtă staruri în viaţa lor. În topul destinaţiilor conduc cele exotice, pe malul mării. Pe listă sunt şi spa retreat-urile, considerate sanctuare de sănătate. Iar nevoia de relaxare se vede cel mai bine în dorinţa a mai bine de jumătate dintre turişti de a dormi în vacanţă sau de a se conecta cu partenerii.

Mâncarea cântăreşte greu în alegerea vacanţei. Cei mai mulţi turişti preferă să încerce arome noi, specifice locului, dar au apetitul deschis şi pentru experienţele ce implică tehnologia: fripturile vegane imprimate 3D şi mese imersive cu ajutorul VR. Răsfăţul suprem, mai ales pentru cei din generaţia Z, este angajarea unui bucătar personal.

Majoritatea merg pe mâna luxului accesibil în 2024. Adică, mai puţin bacşiş sau plata vacanţelor cu cardul de credit. Pentru a face economii, dar fără a renunţa la nimic, mulţi dintre cei care au răspuns studiului împrumută haine de brand de la familie şi prieteni să-şi permită o cazare mai bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Bianca Iacob, despre cum îşi aleg românii vacanţele. Concendiile din 2024 se vor face în stil mare: destinaţii exotice, maşini de lux sau iahturi închiriate