Antena Meniu Search
x

Video Călătoria inedită prin munţii României în care au pornit 50 de irlandezi. Fascinaţi de privelişti şi mâncare, vor să revină şi la anul: "Grozavă experienţă"

Au vrut să vadă cu ochii lor cum cresc oile, cum stă treaba cu animalele dar şi să guste din faimoasa brânză muntenească. Vorbim despre 50 de turişti irlandezi, fascinaţi de ţara noastră, care au ales să îşi petreacă următoarele zile vizitând fermele româneşti. Aşa că au plecat în Munţii Harghitei, unde au avut parte şi de călătorie inedită în remorca unui tractor.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 10:13

Vezi și

Aşa a început aventura celor 50 de irlandezi, în drumul spre ferma de oi. Odată ajunşi la destinaţie, turiştii au fost întâmpinaţi cum se cuvine de gospodari: o porţie de gulaş, nelipsitul pahar de palincă şi chiar un preparat surpriză. 

Irlandezii au rămas plăcut impresionaţi de toate surprizele

Turiştii au fost surprinşi să afle că ciobanii se trezesc la 5 dimineaţa ca să mulgă oile. Irlandezii au rămas plăcut impresionaţi de toate surprizele pe care le oferă ţara noastră, şi deşi unii au mai călcat pe meleagurile româneşti, experienţele sunt unice de fiecare dată.

Turist: Grozavă experienţă, mâncarea este minunată, la fel şi vremea, iar mâncarea şi băutura sunt mult mai ieftine decât în Irlanda. 

Turist: Venim în fiecare an în grup şi facem un tur al fermelor să vedem care este situaţia, şi suntem foarte impresionaţi. Toţi învăţăm foarte multe de la aceste ferme. 

Rămaşi cu amintiri frumoase, turiştii vor să repete experienţa

Wolfgang Gassner, organizator: O localitate departe de civilizaţia omului, suntem sus pe un munte. Oamenii ăştia din Irlanda unii dintre ei au şi 80-90 de ani, au venit în Romania ca să viziteze mai multe ferme, sunt foarte încântaţi de ceea ce au vazut, de ceea ce au simţit au gustat. 

Gurmanzi din fire, irlandezii au vrut să încerce şi o tocăniţă de miel, care i-a impresionat peste măsură. Toţi au plecat cu zeci de amintiri frumoase şi au promis că vor repeta experienţa şi la anul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Călătoria inedită prin munţii României în care au pornit 50 de irlandezi. Fascinaţi de privelişti şi mâncare, vor să revină şi la anul: "Grozavă experienţă"