Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Care sunt avantajele şi dezavantajele sejurului all inclusive

Vrem să ne simţim bine, să fim răsfăţaţi, să avem totul la dispoziţie fără efort şi dacă se poate să nu ne coste mult. Şi, după cum ştiţi, multe hoteluri de la mare, în special cele din zona de sud a litoralului, oferă pachete all inclusive clienţilor, cu toate mesele incluse, aşa cum se face deja de multă vreme în Bulgaria sau Turcia. Un sistem pe care mulţi îl consideră avantajos dar care îşi are şi dezavantajele lui.

de Redactia Observator

la 18.07.2022 , 14:44

Andreea Filip, reporter Observator: Nu ştiu dacă le putem numi oferte având în vedere că suntem în plin sezon estival şi preţurile sunt destul de piperate, dar turiştii care sunt sau care vor să vină la mare în această perioadă au pachete tuuristice din Mamaia şi până în sudul litoralului Sunt peste 30 de hoteluri all inclusive si ultra all inclusive. Dacă ar fi să vorbim despre preţuri, în staţiunea Mamaia, la un hotel de trei stele preţurile pornesc de la 624 de lei camera pe noapte, iar la patru stele tarifele pleacă de la 952 de lei camera pe noapte.

În Eforie Nord la trei stele preţurile pornesc de la 624, iar la unităţile de patru stele tarifele pornesc de la 817 lei camera pe noapte.

În Saturn, la trei stele găsim tarife de la 639 de lei pe noapte, iar la patru stele de la 780 de lei.

Vezi și

În Jupiter este ceva mai scump pentru că sudul litoralului este foarte căutat în ultima perioadă. La 3 stele preţurile pornesc de la 714 lei, iar la 4 stele tarifele pleacă de la 758. 

Dacă ar fi să vorbim despre avantaje şi dezavantaje cu siguranţă cazarea vine la pachet cu mâncare, cu băutură la discreţie, cu piscine, cu locuri de joacă pentru copii şi şezlonguri gratis pe plajă. Aici vorbim despre pachetele all inclusive. Sunt şi ateliere pentru copii, de asemenea sunt şi evenimente organizate seara atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi. 

Oamenii ne spuneau că un pachet  la un hotel de patru stele pentru şapte nopţi poate să ajungă chiar să depăşească şapte, opt mii de lei. Evident, dezavantajele sunt legate de preţuri, de buget pentru că o familie care închiriază un apartament în Mamaia Nord şi se gospodăreşte în regim propriu ajunge să cheltuiască la jumătate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Travel » Care sunt avantajele şi dezavantajele sejurului all inclusive