Antena Meniu Search
x

Video Case modulare pentru vacanţe şi experienţe unice. Preţul lor variază între 6.000 de euro până la 60.000 de euro

Case mici pentru vacanţe mari. În acest final de săptămână, la Râşnov are loc Tiny House Festival, primul festival din Europa Est dedicat caselor modulare. Iubitorii caselor mici şi intime pot admira şi chiar cumpăra. Fiecare model e unic şi oferă o experienţă de neuitat. 

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 21:21

Vezi și

25 de case mici, dar cu farmec mare, sunt expuse la festivalul de la Râşnov. Printre cele mai spectaculoase sunt căruţele cu coviltir şi o locuinţă-oglindă. Aceasta din urmă dă senzaţia oricărui privitor că are în faţă ...un cub de sticlă. 

Preţul lor variază între 6.000 de euro până la 60.000 de euro 

Ovidiu Costan, constructor: Ce ne-a plăcut la acest concept oglindă e că se integrează foarte bine în peisaj. Dacă îl pui într-o pădure nu o vezi. Se pierde în peisaj. Un placaj cu aspect de oglindă. În acelaşi plan e sticla geamurilor. 

Marele avantaj al acestor case este aspectul inedit şi intimitatea pe care o oferă turiştilor, faţă de un hotel aglomerat. În Braşov există mai multe căruţe transformate în case pentru locuit, risipite prin oraş. Cazarea costă 400 de lei pe noapte.

Pe acelaşi subiect

Kelemen János, constructor: Turiştii în ziua de azi doresc altceva. Vor să strângă experienţe. Noi le oferim nişte căruţe cu coviltir de lux, echipate cu baie proprie, izolate ca să funcţioneze şi iarna. 

Tiny house costă de la 6.000 de euro până la 60.000 de euro, în funcţie de suprafaţă şi facilităţi. 

Tudor Maxim, organizatorul festivalului: Sunt case complet independente energetic, cu panouri solare, cu toaletă uscată, cu recuperatoare de apă şi filtrarea apei de ploaie. 

Eva Rufu, producător sobe în miniatură: O sobă în miniatură. Este o sobă cu dublă ardere, asta înseamnă emisii în atmosferă mult mai diminuate. Are sistem de airwash al sticlei pentru a face o curăţare proprie. 

Turiştii care sunt în zona Râşnov-Bran pot să admire şi să se mire de exponatele de la Festivalul Tiny House până duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Travel » Case modulare pentru vacanţe şi experienţe unice. Preţul lor variază între 6.000 de euro până la 60.000 de euro