Antena Meniu Search
x

Video Cele mai bune plaje pentru nudiști. Locurile ideale pentru un sejur relaxant fără haine

În prag de vacanță tinerii caută destinații cu multă libertate. Plajele de nudişti sunt foarte căutate anul acesta și deja există în mai toate ţările globului, iar Europa este fruntaşă în topul celor mai bune plaje fără costume de baie. 

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 22:28

Vezi și

Celebra plajă roşie, din Grecia, de pe insula Creta, atrage anual zeci de mii de turişti care vor să se bronzeze...fără limite. Inaugurată în 1960, aceasta este cunoscută pentru peisajul inedit, dar şi pentru misterioasele sculpturi în stil antic. 1.500 de euro plătesc cei care vor să facă plajă aici.

O plajă de nudişti extrem de apreciată de turiştii din întreaga lume este şi Plaja Nugal, din Croaţia. Plaja este înconjurată de stânci înalte şi păduri de conifere, aşa că oferă discreţie celor care vin aici. Iar dacă lenevitul la soare nu este de ajuns, turiştii pot ieşi în larg cu barca sau caiacul. Un sejur în cel mai apropiat oraş, Makarska, costă în medie 1400 de euro. 

Plaje pentru nudiști sunt și în Franța, Spania sau Germania

În Franţa, cei care ajung în oraşul Cap d'Agde pot uita complet de inhibiţii. Nu doar plaja din apropierea localităţii este dedicată nudismului, ci întreg oraşul. Oamenii pot renunţa la haine oriunde doresc, pe stradă sau chiar la restaurant. Zeci de mii de turişti vin aici în fiecare săptămână.

Şi în Spania există o plajă pentru nudişti, cunoscută deja pe tot mapamondul. Plaja Cavallet din Ibiza oferă tuturor posibilitatea de a se simţi bine, punând la dispoziţia oamenilor mai multe secţiuni. Printre atracţiile locului sunt şi.... păsările flamingo, obişnuite deja cu turiştii. 

Mai puţin cunoscută, o plajă de nudişti din Germania şi-a cucerit şi ea notorietatea. BUHNE 16 de pe insula Sylt este un loc perfect pentru un sejur relaxant fără haine, mai ales pentru cei care nu suportă canicula. Temperatura medie este aici sub 20 de grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Cele mai bune plaje pentru nudiști. Locurile ideale pentru un sejur relaxant fără haine