Antena Meniu Search
x

Video Cele mai potrivite destinații pentru călătoriile solo. Sunt pline de oameni primitori, au bucătării delicioase și vremea e frumoasă indiferent de anotimp

Călătoriile reprezintă unul dintre cele mai la îndemână mijloace de a ne păstra tinereţea, curiozitatea, în general mintea deschisă la nou. Şi pentru că suntem în ultimul weekend de primăvară şi rezervările sunt în toi azi vă aducem un alt set de ponturi. Pentru sejururile solo, de această dată.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 14:44

Fie că e vorba de nevoia de odihnă pur şi simplu sau .. ceva mai extrem, chiar o perioadă sabatică, o cunoscută platformă online de specialitate a făcut un top al destinaţiilor perfecte pentru o călătorie solo. Am mers puţin mai departe şi am trasat şi câteva plusuri şi minusuri apropo de aceste destinaţii. 

La îndemână pentru noi sunt oraşele de pe coasta de sud a Spaniei, Malaga şi Sevilla. Locaţii cu foarte multă istorie, se ajunge uşor acolo, sunt curse lowcost, transport public impecabil, ieftine, foarte important şi locaţii cu foarte puţine zile ploioase pe an.

Lisabona, un oraș de neratat 

Vezi și

Oameni cu o căldură aparte plus o bucătărie delicioasă găsiţi şi în Portugalia, iar Lisabona e unul din oraşele pe care nu trebuie să le rataţi. Cartierele istorice, parcurile unde puteţi citi în linişte o carte sau o croazieră pe râu sunt doar câteva idei. Dacă preferaţi cultura nordică, Copenhaga poate fi soluţia. E un oraș modern, cu o eleganţă aparte dar... ceva mai scump şi mai răcoros. 

Iar dacă ideea dumneavoastră de călătorie implică un adevărat şoc cultural, atunci Ubud în Bali sau Kyoto în Japonia ar putea fi soluţii de luat în seamă. Ubud cu temple pline de spiritualitate, yoga şi meditaţii dar foarte departe de noi, iar Kyoto e parcă într-o cu totul altă lume cu atmosfera tradiţională japoneză. Este de departe cea mai scumpă locaţie din acest top.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Travel » Cele mai potrivite destinații pentru călătoriile solo. Sunt pline de oameni primitori, au bucătării delicioase și vremea e frumoasă indiferent de anotimp