Antena Meniu Search
x

Video Coborâre cu torţe şi foc de artificii, pe pârtia Kalinderu din Buşteni. Turiştii au avut parte de distracţie la deschiderea oficială a sezonului de schi

A fost spectacol pe cer, dar şi pe zăpadă, aseară, pe pârtia Kalinderu din Buşteni. S-a deschis oficial sezonul de schi cu un spectacol de zile mari. Spectacol făcut de schiorii care au coborât cu torţe: salvamontişti, monitori de schi şi membrii unui club sportiv. Iar focul de artificii şi muzica bună au făcut ca atmosfera să fie una de vis.

de Redactia Observator

la 05.02.2023, 09:01

Vezi și

La ora 17.00 s-a dat startul distracţiei, spre bucuria tuturor celor prezenţi, mulţi dintre ei veniţi special pentru deschidere. Spectacolul a fost deschis de către salvamontiştii din Buşteni, care au împânzit pârtia purtând în mâini lumini colorate. 

Atmosferă de vis pe pârtia Kalinderu

Administratorii pârtiei spun că s-au pregătit două săptămâni pentru marea deschidere.

Laurențiu Mircea Corbu, Primarul Orașului Bușteni: Am avut noroc. A nins trei zile, putem asigura, într-adevăr, un sezon de excepţie. Stratul de zăpadă este între 35 şi 50 de cm. Deci, avem zăpadă la discreţie!

Pe acelaşi subiect

''Ne simţim super bine!''

''La cei 70 de ani ai mei nu-mi vine să cred că pot să particip la o asemenea atmosferă de vis.''

Distracţia pe pârtie a început încă de dimineaţă, iar instalaţia pe cablu a funcţionat permanent. Turiştii nu s-au lăsat duşi de pe pârtie până seara târziu, iar atmosfera a fost întreţinută de un DJ care a mixat la platane, într-un show live în aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Travel » Coborâre cu torţe şi foc de artificii, pe pârtia Kalinderu din Buşteni. Turiştii au avut parte de distracţie la deschiderea oficială a sezonului de schi