Antena Meniu Search
x

Video Colţul de rai din inima Maramureşului. Cu 200 de lei pe noapte, turiştii au parte de o experienţă inedită: "Te reîncarci cu energie pozitivă"

Tot mai mulţi români caută să-ş petreacă vacanţa în mijlocul naturii, departe de agitaţia oraşului, dar în condiţii de lux. Pentru ei au apărut în Maramureş locuri de cazare la cort sau la căruţă. Nu costă mult mai puţin ca la hotel, dar experienţa merită toţi banii, spun turiştii. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.08.2023, 19:41

Vezi și

Preluca Nouă te cucereşte încă de la sosire cu cărările înguste şi casele din pământ şi paie. În mijlocul naturii şi-a facut loc şi confortul. Aşa au apărut corturile de glamping. 

Norbert Kovesdi, administrator glamping: Se adresează celor care doresc să scape de aglomeraţia din oraş, sa vină la relaxare, să scape de stres. 

Şi serile petrecute pe culmile Prelucilor sunt speciale. De cele mai multe ori se încheie cu concerte. O noapte la glamping costă 350 de lei.

Experienţă inedită la Curtuiușu Mare 

Pe acelaşi subiect

Rămânem în Maramureş dar ne mutăm la Curtuiușu Mare. Pe o coamă de deal, zece căruțe cu coviltir sunt pregătite să primească turiștii. Cei care au încercat experiența spun că nu se compară cu cazarea la hotel.

Turistă: Este o experienţă inedită, foarte diferită faţă de locurile de cazare pe care le-am mai încercat. Te conectează mai mult cu natura şi seara putem să privim cerul.

Turist: Te relaxează, scapi de monotonia din oraş, efectiv te reîncarci cu energie pozitivă de aici. Dacă prinzi vreme bună, vezi stelele, dacă prinzi ploaie, e şi mai bine.

Activităţi pentru turişti şi pe timpul zilei

O noapte la căruță costă 200 de lei. Gazdele s-au asigurat că turiştii nu se plictisesc nici în timpul zilei. 

Ioan Seling, administrator: Putem să facem plimbare cu căluţul, plimbare cu bicicletele şi inclusiv cu ATV-uri.

Cei care vor să deprindă tainele echitaţiei plătesc 80 de lei pentru o lecţie privată, în timp ce o oră de plimbare cu ATV-ul costă 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Travel » Colţul de rai din inima Maramureşului. Cu 200 de lei pe noapte, turiştii au parte de o experienţă inedită: "Te reîncarci cu energie pozitivă"