Antena Meniu Search
x

Video De meserie turist. Bianca, printre cei 12 norocoşi aleşi să descopere lumea, timp de o lună. Ce condiţii trebuie să respecte

Jobul perfect există! Îl vor experimenta timp de o lună 12 tineri din toată lumea, într-o competiţie care îmbină utilul cu plăcutul. World Travel Hacker sau călătorii cu ponturi şi poveşti vor fi provocaţi să ajungă în timp record în mai multe destinaţii din lume şi să posteze cele mai bune sfaturi. Printre norocoşii aleşi să descopere lumea timp de o lună cu un buget de zece mii de euro este şi o româncă.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 29.06.2023, 21:42

Vezi și

Bianca este pregătită să plece în aventura vieţii sale. Este singura românca care va deveni travel hacker pentru o lună şi a fost aleasă pentru că povestea despre oraşul său natal, Suceava, i-a cucerit pe juraţi. 

Bianca: Am observat că restul au cât de cât experienţă în domeniu, au mai călătorit, au mai filmat. Eu nu am mai făcut lucrul acesta. Dar cred că i-a atras creativitatea mea şi faptul că arăt altceva şi faptul că-s reală în ceea ce fac, adică prefer să arăt şi partea bună şi partea proastă. 

Ce condiţii trebuie să respecte cei 12 norocoşi

Patru săptămâni vor avea la dispoziţie echipele alese. Destinaţiile sunt secrete şi fiecare dintre călători va primi provocări de la o zi la alta. Pentru a fi cu adevărat travel hackers, cei 12 norocoşi vor trebui să posteze timp de o lună pe reţelele sociale aventuri din călătoriile lor. Cu atât mai mult, trebuie să aptitudini foto-video, dar şi să ştie să ofere sfaturi urmăritorilor lor. 

Pe acelaşi subiect

Andy Parker Blagg, PR companie de călătorie: Mereu am ştiut că poveştile reale cu oameni care călătoresc şi experimentează lumea sunt mult mai puternice decât orice personaj fictiv pe care am putea să-l creăm într-o campanie. 

Iar un astfel de job stârneşte invidia oricui. Mai ales că organizatorii se gândesc să facă din această competiţie un loc de muncă permanent. Tot mai mulţi tineri îşi doresc să lucreze şi să călătorească în acelaşi timp.

Oana Datki, specialist resurse umane: Partea bună este că există flexibilitate şi se pot găsi direcţii, joburi, variante în care chiar să poţi să faci acest lucru. Poate să ducă ulterior spre antreprenoriat, spre orice zonă creativă.

Călătoria pentru cele şase perechi de World Travel Hackers începe la mijlocul lunii viitoare, iar aventurile şi ponturile de vacanţă ale temerarilor vor putea fi urmărite, în timp real, pe reţelele sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » De meserie turist. Bianca, printre cei 12 norocoşi aleşi să descopere lumea, timp de o lună. Ce condiţii trebuie să respecte