Antena Meniu Search
x

Video Distracţie în zăpadă, în ultimul weekend înainte de Crăciun. Schiorii au luat cu asalt pârtiile din Predeal

Mai sunt câteva zile până la vacanţa de sărbători, dar turiştii au furat deja startul pe pârtie. Îi ajută şi vremea pentru că la munte a nins zilele acestea. La Predeal sunt deja trei pârtii deschise în aşteptarea iubitorilor de sporturi de iarnă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 19.12.2021, 14:12

Vezi și

Iată cât de frumos este în Predeal, pe Pârtia Clăbucet. Trei pârtii sunt deschise în staţiune, iar stratul de zăpadă este consistent. A nins începând de vineri şi, pe tot parcursul săptămânii care a trecut, administratorii pârtiilor au avut tunurile de zăpadă montate non-stop, astfel încât să facă şi zăpadă artificială.

S-a deschis sezonul de schi la Predeal

Sezonul de schi s-a deschis duminică dimineaţă şi deja este foarte multă lume care a venit să se bucure de sporturile de iarnă. Iubitorii acestor sporturi trebuie să ştie că până de sărbători, mai exact până de Crăciun, vor mai fi deschise două pârtii aici, în Predeal, cu acces de la mai multe instalaţii.

Cazare la munte, de Crăciun şi Revelion

Administratorii se aşteaptă să fie şi mai mulţi turişti. Iar dacă nu v-aţi făcut încă planuri de sărbători, mai găsiţi locuri libere în staţiune atât de Crăciun, cât şi de Revelion. Peisajul e absolut superb şi cei de aici spuneau că nu au mai avut un sezon de schi care să se deschidă atât de repede din anul 2015. A fost o surpriză şi pentru ei, aşa că au lucrat intens pentru a menţine stratul de zăpadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Distracţie în zăpadă, în ultimul weekend înainte de Crăciun. Schiorii au luat cu asalt pârtiile din Predeal