Antena Meniu Search
x

Video Românii au intrat în febra cumpărăturilor. Ce cadouri se caută în perioada Sărbătorilor

A început goana după cadouri. Iar asta se vede deja în magazinele care, în aceste zile, sunt pline ochi. Comercianţii recunosc şi ei, vânzările se dublează în perioada asta. Iar după cumpărături, aglomeraţia se mută în trafic. Drumuri de câteva minute se parcurg acum în ore bune. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 18.12.2021, 21:09

Vezi și

A fost haos la intrarea în centrele comerciale. Oamenii au stat la cozi nesfârşite pentru a-şi scana certificatul verde. Apoi s-au aglomerat prin magazine, în căutarea cadourilor pentru cei dragi. În pungile de cadouri cel mai des se pun acum jucăriile pentru cei mici, articolele vestimentare, cosmeticele sau bijuteriile. 

Mihaela, reprezentant magazin bijuterii: Fie că alegem un colier din aur alb, galben sau roz, acestea se potrivesc în ziua de Crăciun poate la o rochie elegantă sau chiar la o ținută casual.  

Anduela Şerban, reprezentant magazin cosmetice: Principalul tip de produs căutat este reprezentat de seturile cadou, pentrut că ele vin cu un avantaj de preț. 

Vânzările s-au dublat în ultimele zile. Românii, în goana după cadouri

Pe acelaşi subiect

Dacă aglomeraţia şi cozile îi deranjează pe cumpărători, pentru comercianţi e semn bun. 

Mihaela, reprezentant magazin bijuterii: Vânzările s-au dublat în perioada asta, fiind la mare căutare cadourile. 

Anduela Şerban, reprezentant magazin cosmetice: Estimăm undeva între 15 și 20% creștere a vânzărilor. Valoarea medie a unui bon e undeva la 100-120 de euro. 

Un studiu arată că bugetul mediu alocat de români în acest an pentru cadouri este de 509 lei. Doar 10% dintre cei care au răspuns spun că vor cheltui mai mult de o mie de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Românii au intrat în febra cumpărăturilor. Ce cadouri se caută în perioada Sărbătorilor