Antena Meniu Search
x

Video Experiență inedită pentru turiști, la Festivalul Baloanelor, din Mureș: "Recomandăm cu încredere tuturor"

O experienţă inedită şi o privelişte la fel de spectaculoasă ca în Cappadocia. De asta au parte cei care ajung în comuna Câmpu Cetății din județul Mureș. Aici are loc, în acest weekend, Festivalul Baloanelor, un eveniment la care participă piloţi din toată ţara. Sute de turişti şi localnici au venit să vadă spectacolul, iar cei mai curajoşi au şi zburat cu baloanele.

de Sorin Tanţoş

la 25.09.2022, 13:52

Vezi și

Baloanele viu colorate au făcut un adevărat spectacol pe cer. Cei care au îndrăznit să urce în ele au zburat peste munţi şi văi şi au avut parte de o experienţă de poveste. Un cuplu a ales să-şi serbeze aniversarea căsătoriei într-un mod inedit. Călătoria i-a impresionat mai mult decât se aşteptau.

Cuplu: Recomandăm cu încredere tuturor celor care vor să încerce ceva nou. Şi am zis că ne ducem şi la Târgu Secuiesc că am înţeles că acolo se zboară cel mai mult.

Toate zborurile cu balonul au fost vândute rapid. Majoritatea doritorilor s-au înscris din timp pe listă. Lucru de care s-au convins toţi cei care s-au încumetat să urce în baloane. Au avut parte de peisaje spectaculoase cu munţi, văi, dealuri şi păduri. De alfel este şi primul loc din România unde s-a organizat, în urmă cu 16 ani, un festival de acest gen.

Dan Chiriac, Președinte Aeroclubul României: E un loc frumos şi e un loc ofertant cumva şi pentru zbor pentru că este o provocare un pic mai bună pentru un pilot să zboare într-o zonă cu munte şi pădure şi cu deal.

Pe acelaşi subiect

Piloţii au venit din toate colţurile ţării

Lorincz Miklos, pilot: Senzaţia când zbori e cu totul alta, e diferit să zicem aşa, nu pot să îţi descriu.

Adrian Gherman, pilot: În jur de 100 de ore am de zbor. Fiecare zbor e diferit şi îţi oferă o senzaţie foarte frumoasă şi merită să încerce fiecare om măcar o dată în viaţa lui un zbor cu balonul.

Un zbor cu balonul costă 800 de lei de persoană. Festivalul se află la cea de-a 16a ediţie şi anul acesta a inclus şi o cursă cu baloanele între piloţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Experiență inedită pentru turiști, la Festivalul Baloanelor, din Mureș: "Recomandăm cu încredere tuturor"