Antena Meniu Search
x

Fall in Love 2022. Artiști naționali și internaționali pe scenele festivalului de la Palatul Mogoșoaia

Mii de oameni au cântat și s-au distrat noaptea trecută, la festivalul Fall in Love. Evenimentul se desfăşoară la un pas de Bucureşti, pe domeniul palatului Mogoşoaia, şi aduce pe scenă cântăreți internaţionali dar și artişti autohtoni. Printre vedetele care au urcat pe scenă seara trecută s-au numărat Jessie Ware, trupa Suede și Vița de Vie.

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 09:00

Fall In Love Festival 2022 - Facebook/Fall In Love Festival

Pe ritmuri de chitară! Aşa a convins Viţa de Vie publicul numeros să danseze şi să cânte pe fiecare piesă. Dar şi să scoată telefoanele pentru a imortaliza momentul. Printre spectatori s-au numărat şi persoane care au participat pentru prima dată la un festival. 

"Cum te simţi la primul tau festival? "

"Foarte bine, e foarte bună muzica, şi atmosfera foarte draguţă."

"Ai venit pentru un artist anume?" 

Pe acelaşi subiect

"Pentru Adrian Despot şi Viţa de Vie."

"Până la ce ora ţi-ai propus să stai?"

"Nu foarte mult, că am o vârstă, am 31 de ani, nu foarte mult, dar oricum e super atmosfera. Nu contează vârsta pentru distracţie. Asta aşa e, aşa e."

Eduard Marin, reporter Observator: "În cele trei zile de festival, 30 de artisti români şi internaţionali au urcat pe scena de pe domeniul Palatului Mogoşoaia şi au întreţinut atmosfera la maximum, iar publicul s-a distrat pe cinste, chiar dacă temperatura de afară a fost destul de scazută."

Artiști internaționali pe scena festivalului

Spre miezul nopţii, pe scenă a urcat trupa Suede, una dintre cele mai influente formaţii britanice de rock alternativ. "Super frumos, mai ales că s-a oprit ploaia şi e multă lume azi. Am stat chiar în faţă la scenă şi acum îmi aştept prietenii să vină şi să mergem la scena de tehno."

Aglomerat a fost şi în zona de mancare şi băuturi. Oamenii au format cozi la fiecare stand pentru a cumpăra un burger sau ceva dulce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Fall in Love 2022. Artiști naționali și internaționali pe scenele festivalului de la Palatul Mogoșoaia