Antena Meniu Search
x

Fall In Love 2022. Ce artiști vor cânta pe scena festivalui de la Palatul Mogoşoaia

A început primul festival al toamnei. "Fall in love" este evenimentul care îmbie la dragoste. Festivalul se desfăşoară la un pas de Bucureşti, pe domeniul palatului Mogoşoaia, şi aduce pe scenă artişti internaţionali consacraţi, printre care solista britanică, Jessie Ware. Organizatorii au auzit prognoza meteorologilor şi îi aşteaptă pe participanţi cu pelerine de ploaie. 

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 08:57

Festivalul Fall In Love 2022
Festivalul Fall In Love 2022 - Facebook

Luminiţe în copaci, artă contemporană, plimbări cu caiacul şi muzică bună pentru toate gusturile. Asta îi aşteaptă pe cei care participă în acest final de săptămână la Fall in love. 

Imola Zoltan, director comunicare: "Sunt 3 scene. Scena principala, cu artişti internaţionali, scena artiştilor români şi scena pentru muzică electronică. Sperăm să ţină şi vremea cu noi, dar chiar dacă nu o va face suntem pregătiţi cu pelerine."

Artiști de top pe scena festivalului

Printre artiştii care au urcat pe scenă seara trecută s-au numărat Mura Masa, Arrested Development, Subcarpaţi, ROA sau Moonlight Breakfast, considerată cea mai bună trupă de export a României. 

Pe acelaşi subiect

Cristina, solista Moonlight Breakfast: "Avem trei albume şi o să cântăm de pe toate cele trei albume."

De departe, însă, cei mai mulţi oameni sunt aşteptaţi în această seară.

Imola Zoltan, director comunicare: "Ziua de sâmbătă este cea mai aşteptată pentur că urcă pe scenă Jessie Ware şi trupa Suede."

Jessie Ware: "Abia aştept să cânt pentru voi la festivalul "Fall in Love" din România, în septembrie. Ne vedem acolo!"

Festivalul se desfăşoară până duminică, iar potrivit organizatorilor, evenimentul va aduce pe domeniul palatului Mogoşoasia între 10.000 şi 15.000 de participanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Fall In Love 2022. Ce artiști vor cânta pe scena festivalui de la Palatul Mogoşoaia