Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini de pe litoralul românesc, în vârf de sezon. Staţiunile luate cu asalt de peste 100.000 de turişti din toata ţara

Este vârf de sezon pe litoral! Gradul de ocupare depăşeşte 80%, chiar şi în timpul săptămânii. Aproximativ 140.000 de turişti au rămas la mare după weekendul trecut. Patronatele din turism spun că numărul turiştilor din acest sezon îl depăşeşte cu mult pe cel de anul trecut. 

de Cătălina Buzoianu

la 06.08.2024 , 08:32

După un weekend cu un grad de ocupare de aproape 95%, pe litoralul românesc continuă distracţia. Cele mai căutate staţiuni rămân Mamaia Nord, Eforie Nord şi Costineşti, iar turiştii au venit din toate colţurile ţării. "Avem aproape trei săptămâni în care hotelul a fost ocupat în proporţie de 100%, inclusiv în timpul săptămânii", ne declară reprezentantul unui hotel.

Pentru că cererea este mai mare decât oferta, hotelurile îşi vor menţine tarifele ridicate până la finalul lunii august.

Vezi și
Cătălina Buzoianu Like
Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Travel » Imagini de pe litoralul românesc, în vârf de sezon. Staţiunile luate cu asalt de peste 100.000 de turişti din toata ţara