Antena Meniu Search
x

Video În căutarea ofertei perfecte pentru sărbători. Gradul de ocupare a cazărilor din Bucovina se apropie deja de 80%

Mai puţin de 2 luni ne despart de sărbătorile de iarnă, aşa că turiştii se grăbesc să-şi facă rezervări pentru Crăciun şi Revelion. Unul dintre cele mai căutate locuri este, ca în fiecare an, Bucovina, însă acolo multe dintre pensiuni nu mai au deja locuri de cazare. Așa că, nu ar strica sa puneți mâna pe telefon, daca vreți să mai prindeți un loc. 

de Angela Bertea

la 30.10.2022, 09:49

Vezi și

Tradiţii, mâncare şi peisaje de poveste. Pentru asta se întorc mereu turiştii în Bucovina. Pensiunile din zonă vând pachete turistice deja de câteva luni, aşa că locurile disponibile se găsesc tot mai greu. 

Angelica Onofriesei, administrator pensiune: Din păcate nu mai avem locuri disponibile pentru sărbătorile de iarnă, nici pentru Crăciun, nici pentru Revelion, locaţia fiind ocupată 100 la sută momentul de faţă, încă de la începutul lunii septembrie. 

Bogdan Brînzan, administrator pensiune: Pachetele de Crăciun, cât și de Revelion sunt de 4 nopți, 5 zile, demipensiune, variază între 2400-2800 de lei, am incercat preturile sa le menținem de anul trecut. 

''De ce Bucovina?

Pe acelaşi subiect

Peisajele turistice, spațiu de cazare destul de ok, caliatate, preț. Și tradițiile, obiceiurile de sărbători ne avantajează mult și ne plac.'' 

​''Costume populare tradiționale, mâncărurile tradiționale, obiceiurile, peisajul e frumos.'' 

Gradul de ocupare a cazărilor din Bucovina se apropie de 80%

Meniurile de sărbătoare au fost deja stabilite, platouri tradiționale, mese câmpenești, chiar cine festive. Indiferent de vreme, cei care aleg Bucovina pentru sărbătorile de iarnă au parte de numeroase activităţi. Gradul de ocupare în spaţiile de cazare din Bucovina pentru sărbătorile de iarnă se apropie de 80 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » În căutarea ofertei perfecte pentru sărbători. Gradul de ocupare a cazărilor din Bucovina se apropie deja de 80%