Antena Meniu Search
x

Video Insula Phuket s-a redeschis pentru turiștii străini. Condiții pentru cei care își planifică o vacanță în paradisul din Thailanda

Phuket, una dintre cele mai frumoase insule din lume, s-a redeschis astăzi pentru turiştii străini, după mai bine de un an. La intrarea în ţară turiştii trebuie să prezinte dovada vaccinării complete şi un test COVID negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte de plecare.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 17:04

Vezi și

În plus, adulţii trebuie să aibă la ei o asigurare de sănătate care să acopere cheltuielile de spitalizare în valoare de 100 de mii de dolari, în cazul în care aceştia sunt infectaţi pe insulă.

Odată ajunşi la destinaţie, trebuie să poarte mască şi să păstreze distanţa, dar şi să facă trei teste COVID pe durata sejurului. Sunt măsurile stricte ale thailandezilor după ce au reuşit să ţină în frâu răspândirea virusului şi au vaccinat 70% din populaţia insulei Phuket. 

Cât costă o vacanță în Phuket, paradisul din Thailanda

Plaje cu nisip alb, peisaje spectaculoase, temple şi statuia Marelui Buddha de 45 de metri au făcut din Phuket o destinaţie de neratat pentru turiştii din toată lumea. De la 1 iulie, au undă verde să îşi petreacă acolo concediile. Preţurile pentru o vacanţă de o săptămână pornesc de la 950 de euro de persoană.

Pentru Thailanda, miza este uriaşă. Phuket este cea mai mare insula a ţării şi cea mai importantă destinaţie turistică.

Thailandezii se aşteaptă ca între iulie şi septembrie, 130 de mii de turişti să îşi petreacă vacanţă în Phuket. Iar numărul lor ar putea creşte din octombrie până aprilie, atunci când vremea este ideală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Insula Phuket s-a redeschis pentru turiștii străini. Condiții pentru cei care își planifică o vacanță în paradisul din Thailanda