Antena Meniu Search
x

Video Insula Phuket, redeschisă pentru turiștii vaccinați anti-Covid, de luna viitoare. Cât costă o vacanță în paradisul din Thailanda

Insula Phuket din Thailanda va primi din nou turişti străini de luna viitoare. Ţara se confruntă cu un al treilea val de pandemie, iar din acest motiv, autorităţile vor primi doar vizitatorii imunizaţi. Preţurile pentru o vacanţă de o săptămână pornesc de la 950 de euro de persoană.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 17:20

Vezi și

Plaje cu nisip alb, peisaje spectaculoase, temple şi statuia Marelui Buddha de 45 de metri au făcut din Phuket o destinaţie de neratat pentru turiştii din toată lumea. De la 1 iulie, au undă verde să îşi petreacă acolo concediile. Dar cu o condiţie: să fie vaccinaţi cu ambele doze.

Cât costă un sejur de o săptămână pe Insula Phuket

Agenţiile din România au pus deja în vânzare chartere pentru insula Phuket. Astfel, pentru un sejur de o săptămână la un hotel de trei stele, preţurile pornesc de la 950 de euro de persoană. La cazare în condiţii de 5 stele, depăşesc 2.000 de euro de persoană.

Pentru Thailanda, miza este uriaşă. Phuket este cea mai mare insula a ţării şi cea mai importantă destinaţie turistică. 

Pe acelaşi subiect

Sute de mii de turiști sunt așteptați să îşi petreacă vacanţă în Phuket

Totul face parte dintr-un proiect pilot al autorităţilor thailandeze, iar dacă va avea succes va fi extins şi în alte nouă destinaţii, inclusiv în Bangkok, în următoarele luni.

Thailandezii se aşteaptă ca între iulie şi septembrie, 130 de mii de turişti să îşi petreacă vacanţă în Phuket. Iar numărul lor ar putea creşte din octombrie până aprilie, atunci când vremea este ideală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Insula Phuket, redeschisă pentru turiștii vaccinați anti-Covid, de luna viitoare. Cât costă o vacanță în paradisul din Thailanda