Antena Meniu Search
x

Video Iubitorii de animale pot intra într-o lume de poveste. Parcul zoologic din Şoimi găzduieşte peste 30 de specii diferite

La doar 60 de kilometri de Oradea ni se deschide o lume de poveste. Cerbi lopătari şi carpatini, căprioare, lame sau chiar alpaca, pe toate le puteţi admira de la o aruncătură de băţ, în parcul zoologic din Şoimi. Extrem de blânde, animalele se lasă de cele mai multe mângaiate de oaspeţi spre bucuria copiilor.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 17:15

Vezi și

La un clinchet de clopoţel animalele ies din pădure. În pas de defilare, toate se îndreaptă nerăbdătoare spre casă. Este ora mesei.

''Ele toate când aud clopotul vin din pădure şi ştiu că capătă ovăz şi porumb laolaltă, de două ori pe zi. Dimineaţa şi seara.''

Parcul găzduieşte peste 30 de specii de necuvântătoare

Aflat la poalele munților Apuseni, în localitatea Șoimi, parcul zoologic se întinde pe 10 hectare şi găzduieşte peste 30 de specii de animale. Cei care ajung prima dată aici sunt surprinşi de blândeţea necuvântătoarelor.

Pe acelaşi subiect

''Într-adevăr foarte frumos şi nici n-am gândit că există, că nu am ştiut până acuma.''

''Mie mi se par foarte frumoase. Am casă puţin mai sus şi vin mereu aici.''

Johannis, Cîțu, Roman, Violeta şi Zorro sunt cerbii și căprioarele-vedetă ale parcului. Foarte iubitori şi docili, unii au învățat deja să pozeze împreună cu oaspeţii... Alţii nu.

''Mai uşor faci cu Mourinho decât cu el.

Aţi făcut un selfie cu Johannis?

Da, cu Johannis, da.''

''Cum vi se par numele animalelor? Că am auzit de la Iohannis, Cîţu..

Sunt nume cu renume.''

Pe lângă animalele din pădure, în parcul zoologic sunt și lebede negre, păuni, iepuri sau capre de Camerun, iar din toamnă familia de necuvântătoare se va îmbogăţi şi cu animale exotice. Deschis în urmă cu un an, parcul din Șoimi se bucură săptămânal de peste 800 de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Iubitorii de animale pot intra într-o lume de poveste. Parcul zoologic din Şoimi găzduieşte peste 30 de specii diferite